Lösenord

måndag, oktober 05, 2015

Äppel-päppel-paj och tillämpad avslappning

I söndags var det återigen min veckas enda lediga dag - och även favoritdagen! Trots att det var kanelbullens dag var jag däremot inte sugen på kanelbullar (jag har ätit så mycket av dem på senaste tiden) men istället suktade smaklökarna efter en redig äppelpaj.

Så jag ställde mig och improviserade ihop något tjusigt. Eftersom jag inte hade något socker kvar fick honung och kokosflarn bli substitut.
Och kolla nu noga så ni får se - för såhär gör man!

... Ett... Två... Tre..!Hängde ni med där? Bra! Då tar vi lite snygga after-shots också.
Äppelpajen fungerade ypperligt som komplement till plugg inför examinationen av tillämpad avslappning - en behandlingsmetod för personer med ångest, paniksyndrom, stress, beroendeproblematik, GAD, fobier, migrän, tinitus och säkert typ tjurighet och pms också.
Själv blev jag lugn bara av pajen - behövde knappt tillämpa någon avslappning. Dränkt i kall vaniljsås, alldeles seg, knäckig och knaprig och mmmmm.... Tror examinationen på torsdag kommer gå som smort.

4 kommentarer :

 1. Boulangère rapide... ;-)

  SvaraRadera
 2. Guud så gott! Jag gillar äppelpaj med mycket deg och lite äpplen. Och så brukar det bli vaniljsås med äppelpaj och inte tvärtom. Precis som du av bilden att döma ;-) Blev det paj istället för kanelbulle?

  SvaraRadera
 3. Du kan ju alltid ge äppelpaj som exempel på avslappning? :D hihi.

  SvaraRadera
 4. teruko: ... Et voilà !

  Bea: Haha, ja, det vore bannemig det mest effektiva sättet. Bjuda på något gott att äta och TJOLAHOPP alla är glada och mår bra ;D

  SvaraRadera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)