Lösenord

onsdag, september 30, 2015

Måndag, pizza och pussel

I måndags vaknade jag upp efter min lediga söndag, efter att ha smaskat Ben & Jerry's klockan två på natten och sedan ignorerat att leta efter blodmånen. Men hur som var jag på gott humör när jag vaknade, och tog selfies i köket - som på den gamla goda tiden!

Jag som inte tagit sådana selfies hemma hos mig på nästan två år! Men ni ser ju hur jag är en naturbegåvning, inte sant? 
(och på bordet skådar ni min nattgäst..)
Och jag är lite kluven med att visa mina små bröst sådär på bild. Å ena sidan tänker jag mennej vad billigt/olämpligt/uppmärksamhetssökande men å andra sidan tänker jag vafan ska inte jag få visa att jag har bröst utan att bli slampstämplad *rebell*.

Så nu postar jag dem. När jag blir gammal och gaggis kommer de ändå hänga och se sorgliga ut, och då kan jag inte ha den här socialt osäkra diskussionen med mig själv. Bäst att jag passar på.

I alla fall åkte jag till skolan och hade heldag, och sedan fick jag sällskap till kvällen. Vi åt pizza. Det var gött.
Sedan pusslade vi. Jag förstår inte varför jag inte tar mer tid till detta - att pussla är något av det mest gemytliga som finns. Så rogivande, stimulerande och nyttigt på en och samma gång.
Sedan åt vi kanelbullar och nutella direkt ur burken, tittade på Mr Robot och mådde allmänt bra. 


1 kommentar :

  1. Haha, älskar hur du resonerar =) =)
    Hur var Mr Robot? Har hört så mycket om den! Är den sevärd tycker du?

    SvaraRadera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)