Lösenord

onsdag, juli 15, 2015

Paprikapommes och Pariserhjul

Tredje kvällen hos fransosen röstades enhetligt fram till burgarkväll, och vi bestämde oss för att testa burgarställe #29. Efter en eftermiddag med småtävlingar oss emellan (optimismleken: man får inte säga "nej/inte/aldrig/inga", telefonleken: man får inte sträcka sig efter telefonen, andningsleken: vem kan hålla andan längst, etc...) började vi bli redigt hungriga och tog oss längre in i Paris mitt.

Denna gång blev det varsin bacon/ost-burgare (fastän utan ost för fransosen, ps: börjar betvivla hans origin där lite) och vi delade på hans paprika-pommes. Så han svärmade över dessa pommes, ska ni veta, och jag svärmade likvärdigt över burgaren.
Bra kött, bra tillagat, goda tillbehör, knaprigt bacon, god sås... Mmm...
Det blev ett högt betyg allt-som-allt, och efteråt valde vi att ta en fin promenad hem. Fransosen fotade flitigt med sin mobilkamera, och eftersom jag glömt min hemma så var han snäll nog att fota allt jag pekade på..!
Typ vacker solnedgång och dramatiska moln.
 Eller ett litet uppkikande Eiffeltorn.
Eller spegelblanka Seine.
Och så mig!
Sedan tyckte han nog att jag började bli kall med min tjocktröja, och klädde på mig sin jeansjacka... (Jag har en teori om att han inte orkade bära den själv och där fanns mina axlar så lämpliga!...).
Sedan svärmade vi båda över att mina ben, pja, de är väl inte så pjåkiga... Trots att kjolen är farligt liten. (Kanske därför de kallar den mini-kjol... Börjar jag bli för gammal för sådana numera?).

I vilket fall som helst kom landade vi återigen hemma hos honom, och jag var så lycklig över en genialisk dag. Trots oväntade känslodippar och motstridande känslor - som så vanligt ter sig när allt går så bra, så njöt jag av varje minut och alltså jag har inga ord för mitt Paris.... 

1 kommentar :

  1. För gammal för minikjol? Gå och dra ngt gammalt över dig ;-)
    Retligt med de där känslodipparna, men det är ju inte hur man har det utan hur man tar det som räknas! O vad menas med "tvivla på hans origin", har jag missat ngt?

    SvaraRadera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)