Lösenord

torsdag, juli 16, 2015

Herrejösses, glömma Redoy?!?!?!

Det finns många som skriver och frågar om Redoy. Huruvida jag glömt honom, om vi inte har kontakt längre eller om vi inte älskar varandra längre. Och svaret är inget annat än ett big fat Herrejösses, glömma Redoy?!?!?!

Jag vet inte ens hur jag ska uttrycka mig, för relationen jag har med Redoy är något jag aldrig upplevt förut, och något ingen verkar förstå när jag försöker beskriva den. Den är magisk, förundransvärd, inspirerande, frigörande och förverkligande samtidigt som det är den enklaste och mest kravlösa i hela världen. Det är en av top-tre viktigaste i mitt liv (1. Paris, 2. Glass) (harhar).
Redoy och jag har pratat i princip varje dag (chatt eller telefon) sedan jag flyttade till Paris. Vissa dagar mer, vissa mindre, någon dag har undkommit. Vi pratar om allt - om Paris, om hans studier, om fransosen, om hans flickor, om oss.... På senare tid har det blivit stormigt på våra egna kanter (för både mig och honom), vilket har gjort att vi inte kunnat ha samma kontakt som vi brukade.

Speciellt igår - igår efter vårt samtal saknade jag honom något så makalöst. Så att det gör ont. Det var första natten i den nya studion, jag var ensam och allt jag ville var att ha min stabila punkt. Samtidigt med vetskapen att våra diverse relationer inte har samma lättsamhet över sig, så känns det nästan som att jag gör något fel när jag saknar honom. Utomstående som inte förstår vår relationskonstellation verkar sy en social skuldmantel över mig - en jag desperat försöker kasta av mig och vägrar att bära.

Vad jag ville ha sagt med det här var väl egentligen.... Redoy kan inte glömmas, det är komplett omöjligt.

Så... Frågor på det?

2 kommentarer :

  1. Du gör helt rätt; bara kasta av dig skuldmanteln! Ni vet var Ni har varandra och Det Är Det Som Spelar Någon Roll!
    Jättegulligt foto på er båda förresten =)

    SV: trist att det strulat med bloggen, men kul att det funkar nu! Ang. flaggorna så vet vi inte riktigt, vi försökte hitta en förklaring men kom fram till att det nog bara var slumpen. Nästa fråga, japp, det är Den snyggingen! O njaae, jag vet fortfarande inte. Vi är garanterat mer än bara vänner, men mer än så kan jag fortfarande inte säga. Time will tell I guess=)

    SvaraRadera
  2. Nä, inga frågor på det! Redoy verkar så fin på alla sätt!

    SvaraRadera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)