Lösenord

lördag, juni 13, 2015

Muskelbristning och tröstgott

Så var det så pass olyckligt, att jag under ett träningspass i veckan råkade överbelasta bröstmuskeln. Helt plötsligt sved det under hela högra sidan av bröstkorgen, och nu... Det sticker till när jag sträcker ut höger arm och djupa andetag gör fasligt ont.

Jag vet inte hur det gått till - för enträgna sit-ups eller helt enkelt dåligt uppvärmd, men jag lägger träningen på hyllan ett par veckor och vilar upp mig. Läkningstiden brukar vara 3-12 veckor, men jag hoppas att jag med viljestyrka, promenader och massage kan få igång det snabbt igen.

Till dess så ser jag till att ta hand om mig ordentligt, och äter bra...!
Och med det menar jag glass, glass och glass! och så en nutella-croissant för att variera mig lite.

Dessutom har fransosen min varit snäll nog att låna mig sin burk tigerbalsam, så nu jädrar ska jag på igång blodcirkulationen med antik kinesisk läkekonst!


5 kommentarer :

 1. Det var oturligt! Hoppas bättringen kommer snabbt! Ditt kostval gör säkert susen ;-)

  SvaraRadera
 2. Men uscham det lät smärtsamt värre, du får krya på dig! Jag har inte alls koll på dina träningsvanor måste jag säga, bortsett promenader då förstås! Men visst var det på friskis du höll till? Har nu något/några pass du klassar som favoriter?
  PS: Den där glassförpackningen (... som fortfarande inte finns att tillgå i Wien) valde jag att inte se ;-)

  SvaraRadera
 3. Usch vad jobbigt. Krya och unna dig massor av gott, fina du.

  SvaraRadera
 4. Stretcha bröstmuskelarturen, funkar väldigt bra. Det sitter nerver vid ryggrad och längsmed revbenen som kan dra till. Har fått det flera gånger och vissa säger att det kallas "falsk hjärtinfarkt". Andetagen gör så grymt ont... Strecha rygg och bröstmuskelatur och massera på! Det är de bästa man kan göra själv, om du inte har en spikmatta! Det funkar ganska bra det med :)

  SvaraRadera
 5. Sofia: Åh, tack för infon! Jag försöker massera och stretcha så gott det går, så känns bra att få det bekräftat från någon som verkar veta vad de talar om. Tack! :)

  SvaraRadera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)