Lösenord

onsdag, februari 11, 2015

Sprid polyamorin!

Flera av er kanske känner till mitt ställningstagande angående polyamori, och att vara polyamorös...
Nu har jag fått äran att skriva en artikel om just ämnet, som i måndags publicerades på nätet.


Läs här.
Och dela, förundras, och skriv vad ni tycker! Sprid polyamorin!

6 kommentarer :

 1. Woow! Du kan minsann konsten att sätta ord pa saker! Jätteintressant det där med att du varit mindre svartsjuk nu jämfört med tidigare! Det var just detta temat som var "bomben" jag skrev om häromdagen (där länken inte funkade). Snyggingen var ju halvt "polyamorisk" (säger man sa?). O därför valde jag att backa langsamt bakat, för att inte riskera att bli sarad. Jag haller med dig om allt i teorin, tror bara inte att jag skulle fixa det i praktiken. Kanske jag skulle ge det en chans ända?

  SvaraRadera
 2. Fler borde stå upp för att de gillar att ligga runt, heja heja!

  SvaraRadera
 3. Anonym: Mer fritt (obs! men skyddat!) sex åt folket!

  SvaraRadera
 4. Åh, vad spännande att läsa och vad bra du skriver! Jag är lite nyfiken på en sak; Hur tänker man som polyamorös gällande att skaffa barn och att ha ett konventionellt familjeliv? Jag tycker detta är jätteintressant, fast kan förstå om det inte är en särskilt relevant tanke för dig i nuvarande. I alla fall, det är något jag har funderat lite över (bör nämna att jag själv inte är polyamorös, men tycker att det är så himla bra att du lyssnar på ditt hjärta, oavsett sociala normer!)

  SvaraRadera
 5. Karin: Hej Karin, och tack, tack för din kommentar!
  Och det kanske förvånar dig - men jo, jag har visst tänkt på familjebildande och att skaffa barn. Jag har däremot bestämt att polyamorin för tillfället får ha den roll den har, och jag gissar att när jag vill skaffa barn, att jag vill ha en stabil partner, och hålla mig till denne. Detta för att ge både mig och barnen den trygghet de förtjänar. Men just nu vet jag att barn inte kommer hända förrän om 5-6 år, och till dess så vill jag verkligen följa denna känsla och relationsmöjlighet som ligger framför mig. Och vem vet - jag kanske ändrar mig totalt till dess att jag skaffar barn?

  SvaraRadera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)