Lösenord

torsdag, februari 12, 2015

En crêpe med saltad karamell

Ledig vecka betyder massa ledig tid, och massa tillfällen att bocka av saker på min bucket list!
När jag häromdagen var ute och promenerade som allra vanligast, beundrade alla vackra byggnader, lyssnade på podcast och blev tutad på av bilister som tyckte jag borde tittat på vägen istället för upp mot hustaken så såg jag detta lilla crêperie-stånd och....
... bestämde mig för att bocka av #43: Äta en karamell-crêpe i hand.
Sagt och gjort, en crêpe med saltad karamell beställdes och jag hade höga förhoppningar. Nutella-crêpe har jag ätit hur många som helst (hundra?), men eftersom jag nu inser att jag har en söt-tand för karamell, så tyckte jag inte detta kunde vara annat än en smakorgasm.
Nog var det gott alltid - att sätta tänderna i något som brukar smaka choklad och helt plötsligt smakar... lite sött.. lite salt.. lite nötigt... Nä, lite ovanligt.

Den var otroligt god, men samtidigt kunde jag inte bestämma mig för om jag gillade den mer än den klassiska nutella-crêpen eller inte. Jag velade mellan nej.. jo.. nej.. jo.. men självklart! nej inte alls..! innan jag bestämde mig för att det är nog en situations-smaksak.

I alla fall är jag mer än nöjd, för jag har fått bocka av en till listpunkt!

#43: Äta en karamell-crêpe i hand - check! 


3 kommentarer :

 1. Kom in på din blogg av en slump. Vad häftigt att bo i Paris, vilken dröm! Är också sjukt sugen på att bo i Frankrike :)

  SvaraRadera
 2. en situations-smaksak, vilket bra ord! Eller uttryck snarare. Jag tror jag hade gillat den här varianten bättre än nutellan.

  Vilken pod har du helst i öronen för tillfället? Eller har du ngn du kan rekommendera mig? Jag har snart lyssnat klart pa "den bla hästen", sen behöver jag nästa att sätta tänderna i =)

  SvaraRadera
 3. Ditt liv verkar helt awesome!

  SvaraRadera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)