Lösenord

tisdag, februari 10, 2015

En ledig februarivecka

Denna februarivecka, alldeles lagom mellan min födelsedag och alla hjärtans dag, så är jag ledig. Min värdfamilj har tagit skidorna med sig till stugan i Alperna, och jag får en hel vecka för mig själv!

Enbart lite butter för att temperaturen inte är hög nog för timlånga promenader...
... (vilket hade varit det optimala sättet att spendera en fri Paris-vecka...)...
Istället njuter jag på mitt eget sätt - genom att försöka bocka av saker på min bucket list, gå på dejter, ta kortare promenader, sno wifi ur familjens lägenhet, baka chokladbollar, spela onödigt mycket betapet, se på serier och ta det lugnt.

Har ni fler tips vad man kan göra? Både Paris- och ledighetsmässigt, som undsluppit mig?

6 kommentarer :

 1. Men du, det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder=p Det går att gå timslånga promenader här i Sverige trots minusgrader och snö.

  SvaraRadera
 2. Det där låter inte som en dålig vecka. Njut så mycket du kan av din lediga tid:)

  SvaraRadera
 3. Min standardfraga känns det som; men vilka TV-Serier är det som gäller nu för din del? O vad är betapet?! Visst var väl du med pa en solresa med familjen precis i början?
  Skönt med lite lugnare dagar kan jag tänka mig? =)

  SvaraRadera
 4. Hoppas du njuter till fullo av din egna vecka!

  SvaraRadera
 5. Hej Emelie! Har läst din blogg ett tag nu & du verkar vara en jättetrevlig tjej :) har nyss flyttat till Paris och tänkte höra om du är sugen på att ses över en crêpe (har ännu inte ätit någon sedan jag kom, fy skam!) eftersom det verkar vara en passion vi delar (kan iofs tänka mig allt ätbart) :D om det vore intressant så kan jag ju skicka ett pm på Facebook eller så! Kram

  SvaraRadera
 6. Anonym: Nej, men vad kul! Skriv mer än gärna till mig, vore jättetrevligt att få träffa, vad som vekrar vara, en trevlig filur!

  SvaraRadera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)