Lösenord

fredag, februari 27, 2015

Liten pollfråga

Bloggning är något som verkligen är en stor del av min vardag - jag älskar att skriva, dokumentera och spara delar av min vardag. Men samtidigt vet jag ju att det finns en hel bunt av er där ute, och att ni faktiskt också kan råka ha åsikter och tankar....

Så, därför tänkte jag fråga er...


Vad föredrar du att läsa om?

Promenader
Au pair-livet
Restaurangbesök och fikor
Dejter
Känslobabbel
Polyamori
Annat (skriver i kommentarsfältet)
online poll creator


... Svara, och gör mig glad!

9 kommentarer :

 1. Roligt initiativ med en poll! Kom dock ihag att även om du saklart ska vara öppen för vad vi läsare tänker o tycker, är det sist o slutom din blogg, där Du skriver exakt precis vad Du vill =)

  SvaraRadera
 2. Vill följa dina tankar, foton och upplevelser av precis allt som rör franska språket, fransk kultur, Paris och övriga Frankrike. Gillar din blogg!

  SvaraRadera
 3. Hur tycker du det är att ha ledigt från skolan i ett år och längtar du tillbaka till din utbildning?

  SvaraRadera
 4. teruko: Det kunde jag nog allt gissat, från din sida! Missar lätt att skriva om alla typiskt franska kulturfenomen, det vill jag bli mer uppmärksam på.. :)

  Anonym: Jag älskar psykologprogrammet och jag vet att det är verkligen det jag vill göra... Men jag var skoltrött där innan pausen, och Paris har varit något av mina bästa beslut någonsin! Därför njuter jag till fullo och tycker inte alls om att återvända - även fast utbildningen givetvis intresserar mig. :)

  SvaraRadera
 5. Såg att promenader hade en lite lägre siffra... Illa! Älskar dina promenadreportage med foton, så sluta INTE med dem!!!

  SvaraRadera
 6. teruko: Oroa dig inte, de skulle jag aldrig kunna sluta med! De är en otroligt stor del av min vistelse här, och jag ÄLSKAR att skriva om dem!

  SvaraRadera
 7. Hej! Kryssade dejter, känslobabbel och polyamori men gillar egentligen alla typer av inlägg. Tycker att du skriver så himla bra! Sedan kryssade jag även i "annat" med en liten förhoppning om att du kanske kan skriva fler reflektioner kring dina studier när du är tillbaka i Sverige igen. Tex om du får några aha-upplevelser om ditt eget eller andras psykologiska värld, intressanta psykologiska teorier du har stött på, studentlivet i största allmänhet osv. Kram!

  SvaraRadera
 8. Men vilken svår fråga.. Det finns så mycket jag gillar med allt du skriver. Men jag håller med Turko, dina promenader asså helt underbara ju..jag vill liksom bara följa med..du ser så mycket som jag aldrig skulle lägga märket till. En fråga: åker du aldrig utanför stan...se den franska landsbygden...? Du kanske inte är en lantis, som jag? Haha.. Sen undrar jag lite nyfiket om hur du och din kille alltid kommer att leva som ni gör idag.. Vill du leva så jämt? Du är grym och du inspirerar. KRAM Charlotte

  SvaraRadera
 9. Anonym: Vad kul, haha! Tack för att du skriver lite önskningar om framtiden, och du kan nog ha goda förväntningar! Psykologprogrammet sätter verkligen många tankar i rullning, och oundvikligen kommer nog mycket komma upp i bloggen... Men usch, just nu ville jag inte ens tänka på att återvända till Sverige... Stor kram!

  Charlotte: Aww, ja, det är synd att ni endast får vara sällskap när bilderna registreras på internet, och inte innan dess. Hade gärna haft med lite svärmande sällskap.. ;)
  Faktum är att jag aldrig haft suget att åka ut på landsbygden. Både för att mitt navigo-kort är lite begränsat till inom Paris, och för att det finns så SJUKT MYCKET vackert att se här inom tullarna. Och att jag aldrig, aldrig får nog.

  I allmänhet älskar jag landet - mina farföräldrar bor mitt ute i skogen och jag älskar skogslivet. Men Paris är så annorlunda, och jag försöker insupa hela Paris just nu. Kanske när jag sett allt (eller, ja, i mina ögon "allt viktigt") så kanske jag börjar leta mig mer utåt?

  Redoy och jag har pratat mycket om framtiden och så, och jag kan inte tala för honom, men.. När jag blir äldre så kommer jag nog inte vilja leva i polygama förhållanden. Om bostad och barn kommer med i bilden så kommer jag nog vilja stadga mig och skapa en trygg bas för mina barn. Men det tänker jag inte så mycket på nu - nu lever jag mest livet i dagen och njuter av att vara fri, få göra vad jag vill och bara älska allt och alla!
  Tack så hemskt mycket för dina fina ord, Charlotte, vad du piggar upp mit bloggande! Jag vill bara skriva mer och mer med er fina feedback :)

  SvaraRadera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)