Lösenord

lördag, februari 28, 2015

Mästerbajsar'n får välja de tuffaste kalsongerna

Det är sannerligen en fröjd att vakta gossarna Valentin och Adrien - för det mesta, då. Jag har tagit för vana att alltid fråga pojkarna tydligt innan vi går till parken om de behöver "kissa eller bajsa" (av erfarenhet för att de annars efter fem minuter i parken genast måste hem igen och utföra hemlighetsdåd).... Och sedan den där gången när Adrien faktiskt gjorde på sig i parken, så vågar jag inte chansa länge (här talar vi syndafloden - poop edition).

I alla fall. Igår, fredagsmorgon, var vi återigen i parken för att göra oss av med springet i benen. Efter en och en halv timme (duktigt!) kommer Adrien, tre år, framspringande med de nöd(vänd)iga nyheterna.


Han måste bajsa!

Snabbt plockar jag på mig mina prylar, kallar till mig Valentin, tar båda i händerna och vi skyndar hemåt. Adrien springer lite ansträngt med en hand hårt tryckt mot stussen, och jag inser att "tiden är kommen".

... Väl hemma kastar jag mig in i lägenheten och vi springer mot toaletten, jag och Adrien. Jag sliter av honom byxorna som om de vore pestsmittande och finner - givetvis - att hela kalsongerna och därtill byxbenen fyllts av en härlig brun chokladkräm.

Adrien pressar baken mot hela toalettsitsen så att porslinet inte längre är vitt, lägger händer över badrumsskåp och badkarskant samtidigt som han ropar hetskt "Emelie! Bleurk! Bajs! Bleurk! Städa, städa, Emelie!". När han sedan tråcklat sig ned från toalettstolen ska han promt råka vidröra allt i sin närhet med sin bak, och jag försöker desperat rengöra efter honom med en disksvamp, toalettpapper och handduk. "Ja, Adrien, vi gör dig ren." glättar jag på, medan jag på insidan tänker "det SKULLE bli rent om du inte promt skulle pressa rumpan mot saker i snabbare takt än jag hinner städa!".

Efter lite om och om kommer han ned i badkaret där han får en extradusch och snällt hjälper till att rengöra både stuss och badkar från sin besudling. Sedan fnittrar vi gott, jag och treåringen, medan jag torkar honom med en (obs! ren!) handduk och han ger mig en bisous för att han nu själv får välja de tuffaste kalsongerna i garderoben.
The scene of the crime.


4 kommentarer :

  1. Dagens skrattattack: check! :D

    SvaraRadera
  2. Hahahaha, fy fasen vilket roligt inlägg. Jag minns när jag var barnflicka och fick erfara samma sak. Som tur är så har jag inte så stora problem med just den biten. Spyor däremot.. Låt oss bara säga att min framtida man får ta hand om våra barn när de blir magsjuka... Usch!

    SvaraRadera
  3. Men LOL vilket roligt men samtidigt vidrigt inlägg! Tur att jag inte satt och åt här framför datorn ;-)

    SvaraRadera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)