Lösenord

torsdag, februari 26, 2015

Fredagsdejt och överraskningsglass

En fullspäckad vecka med en energisk Adrien avslutades med en fredagsdejt, när jag och fransosen skulle återförenas efter fem dagar isär. Ända sedan alla hjärtans-dejten har jag börjat tycka om honom alltmer, men relationen är lite komplicerad (eftersom jag bara ska stanna ett år) plus min polyamori och allt sådant... Vilket gör att vi inte riktigt pratar om oss. Vi bara.. "är"

Det ger mig huvudbry men samtidigt magpirr och allt är så fantastiskt men knasigt på samma gång.

Hur som haver! I dåligt ljus posade jag i mina fredags-spexiga kläder, och inväntade ivrigt att bjuda på middag hemma hos mig.
Jag som stått flera timmar innan och improviserat ihop en pastasås med lök-grädde-fläsk-paprika och lite annat random smått-och-gott. Tack och lov uppskattades den och åts till och med två portioner av.

Dessutom kom fransosen inte tomhänt. Gömd bakom ryggen hade han en överraskning... 
En burk glass - bara till mig!
Eller ja, en eller två skedar bad han mig dela honom, sedan fick han (som vanligt) nog. Själv var jag världens fnittrigaste tjej med en hel burk glass i famnen, en fransos att omfamna och en film att se.


Dessutom har jag fått lite önskningar om att berätta närmare om min franske tjomme, så jag tänkte dra en snabbversion:

Fransosen är 26 år gammal, bor i Paris och jobbar med att göra animerande filmer för barn (vissa kanske ni hört talas om).
Han är lugn, organiserad, artig och förtjusande retsam. Fast mest av allt är han stilig, och så himla vrålsnygg. 
Vi träffades första gången i augusti, över en kaffe/te. Redan från början gjorde jag honom medveten om min relationssyn, och efter att ha förklarat hela Redoy-pojkvän-öppet-förhållande-polyamori-kalaset, så gick han med på att fortsätta dejta mig. Sedan dess har vi setts 1-2 gånger i veckan och lyckats bocka av ett trettiotal dejter. Oftast går vi ut och testar olika burgarställen, eller så stannar vi hos mig/honom och lagar middag. På senare tid känner jag att jag börjar bli mer och mer förälskad, och ja, det gör ju sitt för känslosvallen...

5 kommentarer :

 1. Vad roligt att fa veta lite mer detaljer om din fransos! Ocksa roligt att det känns sa pirrigt o bra med honom, tror ni gör rätt i att mer bara vara o inte tänka efter för mkt. Den dagen den sorgen ;

  SV: Haha, nej, min kärlek till Disney bara växer för varje ar ;)
  Hade det varit i Sverige sa hade jag ocksa tänkt att det var hälsohetsen som spökade. Dock här, i Österrike, där hälsohetsen/fitspoo o sant inte alls finns present pa samma sätt, tror jag faktiskt att det handlar om ngt annat. Jag fragade min kompis om detta med fastan o fastetiden, o hon sa att det ocksa i Österrike var en trend, som dock pagatt sedan 10-15 ar tillbaka. Hon har länge velat bli vegetarian men gillar kött för mkt. Sa nu sag hon det som ett bra tillfälle att testa. Jag är egentligen varken för eller emot, jag tycker alla far göra precis som de vill, bara man är sann mot sig själv o gör saker av rätt anledning. Sen kan jag tycka att det blir lite… kontraproduktivt? Dubbelmoral? Om man t.ex. under fastan avstar fran alkohol, för att sedan resten av aret supa skallen av sig 3 kvällar per vecka.
  För mig vore det inget, jag tror inte pa förbud o sant, det gör saker bara laddade. Vad hände med sunt förnuft o balans liksom? #godisstopp tycker jag t.ex. är rentav provocerande.

  SvaraRadera
 2. kul att höra lite mer om din fransos, man har ju allt blivit lite nyfiken. all lycka med relationerna! :)

  SvaraRadera
 3. Tror jag måste skaffa mig ett par glasögon jag med hörru! Och vad skojsigt att höra om din fransos! ha det bra! :)

  SvaraRadera
 4. Sådana relationer är ju kanske dem finaste, som bara "är" :)

  SvaraRadera
 5. Amanda: Ja, det kanske du har rätt i.. Bara min hjärna som har svårt att acceptera det, hehe!

  SvaraRadera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)