Lösenord

lördag, februari 21, 2015

De små villorna i 13e arrondissemanget

Nog för att jag redan skuttat omkring i 13e arrondissemanget, men jag hade ju missat en väldigt viktig del - de små villorna som sägs gymma sig i detta turistglesa området. Jag tog mig en lång promenad, trots blåst och kyla, och det tog allt sin lilla tid att hitta dit.
Men helt plötsligt, så var dem där!
Men ser ni, hur söta, eller? Som de små husen i San Fransisco, eller bara någon annan gosig saga.
Jag hade svårt att bestämma mig för vilket hus jag ville bo i... Grönt, gult, rött, rosa?


Men sedan blev det alldeles för kallt för att svärma, så jag bestämde mig för att en "vanlig" lägenhet med franska balkonger nog fick duga ändå. Så jag åkte hem. Hoho.


3 kommentarer :

 1. Alltså nä vilka megagulliga!!! Dör lite.

  Och ja! Det är ju det där med bågar, det blir ju som ny del av ansiktet, typ som att byta näsa. STORT BESLUT! Men jag ska nog hitta nåt bra!

  SvaraRadera
 2. Måste bara säga det, att under mina morgonpromenader kollar jag bliggar ibland. Och då främst din blogg, för oftast har du precis slängt upp ett inlägg som jag kan gotta mig i, hihi. Älskar att läsa om dina bestyr i paris.

  SvaraRadera
 3. Anonym: Men tack, vad glad jag blir av att höra det! Är själv en morgonläsare (och skrivare) och att morgonblogga är något av det bästa som finns! Har du några typer av Paris-inlägg du föredrar? :)

  SvaraRadera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)