Lösenord

söndag, februari 22, 2015

Saint Valentin ❤ med en fransos

Alla Hjärtans Dag, precis en vecka efter min födelsedag, så blev jag bjuden att umgås igen. Min fransos lade fram det lite lättsamt som "inte ska vi väl vara ensamma på alla ❤-ans", men jag gillar att tro att han faktiskt tyckte att det skulle bli mysigt, också...

Det tyckte i alla fall jag! Vi skulle ha myskväll och laga middag hos honom, så jag klädde mig i mina gosigaste (nya) hängselbyxor från Hollister. Kände mig supergosig!
Dessutom hade jag mina nya glasögon, som jag hade råkat spontanköpa bara dagen innan... I dem kände jag mig jättenördig/jättesöt/urlöjlig/ascool och allt därmellan. 
Så vid 18-tiden var jag hemma hos fransosen, och visade honom min hipster-outfit. Han uppskattade den mycket, och jag blev kallad "hans lilla hipster" hela kvällen lång. Vilket inte är mig emot, trots att jag inte någonstans egentligen kan liknas vid en hipster. Jag är alldeles för "tråkvanlig" för det. (obs! obs! egendragna slutsatser!)

I vilket fall som helst, så hade jag bestämt mig för att improvisera ihop en köttsoppa åt oss. Det blev att blanda potatis, morötter, lök, köttfärs och ett helt knippe koriander och låta puttra till magarna skrek.
Till dessert hade jag varit lite finurlig och köpt bugnes, även denna gång, och överraskade honom med. Han blev så glad att han bestämde sig för att gå ut och köpa en burk glass till mig, bara för att göra kvällen rättvis oss båda.
Trots mina halvhjärtade protester om "det behövde du verkligen inte!" så fnittrade jag på insidan och tyckte om honom, ännu lite mer än innan. Desserten inmundigades framför nya Dumb och Dumber To, som alltid med Jim Carrey är helt spårad men helt underbar.

Det var tydligen hans första "riktiga" alla ❤-ans, och trots att inget extravagant stod på tapeten så var det en himlans mysig kväll. Mina känslor känns helt upp-och-ned och jag vet inte alls vad jag tycker och känner, men samtidigt är det så himla LIVET och jag omfamnar alla konflikterande emotioner med stor entusiasm.


4 kommentarer :

 1. Rackarns vad ni myser loss! O skämmer bort varandra gör ni också. Att han har så pass bra glass-smak tycker jag är ett stort plus ;-) Gillar inläggets sista mening extra mkt.

  SvaraRadera
 2. Ååååh bästa glassen också! Vilken man hihi! :D <3

  SvaraRadera
 3. Men åh va härligt ni verkar har det! Kan du berätta mer om din fransos? Hur gammal är han, vad jobbar han med, hans bästa sidor? Och hur går det med Redoy? Och Lina, vart har hon tagit vägen? Umgås inte ni längre?

  SvaraRadera
 4. Anonym: Hej! Absolut kan jag det...! Fransosen kan jag berätta lite mer om i nästa dejt-inlägg, om du skulle vilja?
  Annars kan jag berätta att Redoy och jag, vi mår toppen! Vi pratar fortfarande varje dag, och uppdaterar varandra om vad som händer. Jag älskar honom precis lika mycket som jag gjort den sist vi sågs, och vi har faktiskt bokat en resa till honom om en månad. Då kommer han hit och spenderar 5 dagar med mig!

  Lina, henne har jag sagt upp kontakten med för några månader sedan. Jag skrev om det här:

  http://sockerskrin.blogspot.fr/2014/12/aterfatt-fokus-och-adjo.html

  Om du är intresserad av att läsa. Det fungerade helt enkelt inte mellan oss, insåg jag..

  SvaraRadera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)