Lösenord

fredag, januari 23, 2015

Halsbasiluskerna har anfallit!

Under veckan har jag känt en mindre kittling i halsen, som kom efter att ha promenerat runt i Paris i alldeles för kall temperatur, under alldeles för lång tid (trots att jag redan i princip halverat promenadtimmarna!).

Rösten har blivit värre och värre. Valentin har riktigt skrattat åt mig när jag pratat, och utbrustit i ett barnglatt litet "ta voix est nulle, Emelie!" (din röst är värdelös, Emelie!). Och med det kan jag verkligen inte protestera!

Till en början lite hes, igår som en liten mus och idag...
... får jag knappt ur mig ett ljud.
Skrattretande. Och oroväckande. Jag som älskar att prata.


6 kommentarer :

 1. Neej! Krya pa dig! Drick mkt te! Prata inte! Äta farmors-bli-frisk-snabbt-spagetti?

  SvaraRadera
 2. Men åh, vad hemskt. Krya på dig!
  (Hur kan man vara så söt när man nyss vaknat btw...?)

  SvaraRadera
 3. Malin: Tack, vad du är fin! (Och hahah, söt, vet jag väl inte....)

  SvaraRadera
 4. Nej men du, krya på dig. Har du mycket jobb i helgen eller har du tid att vila upp dig lite? Hur många dagar i veckan passar du barnen?

  sv: Åh ja, jag sörjer lite smått att jag inte gick in i Notre-Dame. Men allt berodde på mitt njurstensanfall. Detta förstörde verkligen hela resan för mig och jag kunde inte njuta så mycket som jag hade velat. Men jag ska tillbaka till Paris igen och då ska jag allt ställa mig och köa för allt haha:).

  Du jag är så galet avundsjuk på dig som få bo mitt i allt det där fina. Men samtidigt som unnar jag dig det. Jag vet hur förtjust du är i Paris:) Och du är värd detta så mycket.

  Skoja inte, nyårsafton var löjligt mycket folk. Nog för jag hade väntat mig kaos, men kanske inte så extremt. Att bli trängd sådär är inte något jag trivs med alls. När vi skulle gå upp för trapporna till Trocadero palatset så blev man knuffad bakåt av massorna som skulle ner mot Eiffeltornet. Det var bland det läskigaste jag varit med om. Det var nog en och annan stackare som föll och blev trampad på skulle jag tro.
  Trots detta skulle jag kunna tänka mig en nyår där igen, eller varför inte nationaldagen 14 juli (som också är min födelsedag hihi).

  Trevlig helg på dig och en en gång, krya på dig. Du får trycka i dig lite BJ's glass och hoppas att den "medicinen" hjälper:)

  SvaraRadera
 5. Oj vad hes!! Hoppas du är bättre nu <3

  SvaraRadera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)