Lösenord

torsdag, december 04, 2014

En typisk middag och flottig, ursäktslös tröst

Först av allt vill jag tacka för responsen jag fick på mitt tidigare, rätt kontroversiella inlägg. Både den positiva, men även den negativa. Jag vet mycket väl att det är något som i mångas öron åter helt absurt, och är väldigt svårt att förstå. Det är inte lätt att se bortom samhällets ridiga normer, och det är både läskigt och otryggt att inte hålla sig inom ramarna. Men nu väljer jag att göra det, och jag har aldrig känt mig så fri, så älskad, och så äkta.

I alla fall. Svag av öppet erkännande och den uttömmande känslan man känner när man till slut kan andas ut, så behövde jag en riktig lugn kväll. Jag improviserade ihop en köttfärs- och bönbolognese med penne, serverad med koriander, parmesan och enkel sallad.
Bland det bästa med att bo i Paris, är att man aldrig behöver en ursäkt för att äta dessert. Det gör man till varje måltid.
Och denna kväll behövde jag verkligen ett täcke, en kopp te, ett korsord... 
... och en nutella-mandel-croissant som fullständigt flottade av tröst.... 
... för att må aningen lite bättre.

3 kommentarer :

 1. Haller med om att lite sött kan muntra upp den mest nedstämda dagen. Jag fick Karl Fazer idag pa posten. Snacka om Glad Överraskning.
  Den där bön-bolongenäsen later supersmarrig! Kanske ska testa mig pa det i helgen!
  Paniiik: mina korsord är snart sluut! Alltsa de svenska. Tur att det snart är jul =)

  O du; only dead fish follow the stream ;-)

  SvaraRadera
 2. Har stor förståelse för att ni när ni är unga vill få flera livserfarenheter "medan tid är" och jag hoppas verkligen allt funkar som önskat. Ni ÄR modiga som delger oss ert val här, tummen upp för det!
  PS! Håller med om att korsord tillhör livets pålitliga glädjeämnen!

  SvaraRadera
 3. teruko: Tack för ditt stöd, fastän jag förstår att det inte är något som för dig kanske känns fördelaktigt, eller ens naturligt.
  Och få saker är så terapeutiska som korsord.. Eller jo.. Kanske Paris-promenader. (Och tack för din kommentar, du lyckas alltid lysa upp min vardag en gnutta.)

  SvaraRadera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)