Lösenord

fredag, mars 07, 2014

Tre svennar på Tre Indier

Att äta middag hemma - ensam - är ingen höjdare, tycker jag. Oftast är jag då väldigt lat, och det kan bli allt från smörgåsar (frukost är en middagsfavorit i mitt hushåll) eller glass. I längden alltså inte så näringsrikt.

Så, förutom att få lite bättre samvete genom att knapra vitamintillskott, så försöker jag se till att gå ut och äta så ofta jag kan. För äter jag på restaurang, ja då, bannemig, då blir det ordentligt!

Igår var en sådan dag, där jag träffade far och syster för att äta middag tillsammans.
Till min förtjusning blev det indiskt!


Vi alla beställde något vi blev nöjda med; far en Chicken Korma, Nattis en Lamm Tikka Birjani och jag en Biff Balti. Och massa naan, så klart, som jag fick mumsa mest av.


Vi alla åt oss därtill mätta till överkant, och tog oss hemma mer än belåtna. 2 kommentarer :

  1. Jag tycker också det kan vara lite lyxigt att äta frukostmat till middag ibland, men lika lyxigt är det att få sig en riktigt brakmåltid på restaurang. Efter Österrike, där det alltid bjöds på "jause" (=bröd och kallskuret) till middag tyckte jag mer om "riktig" middagsmat, men nu börjar frukostalternativet faktiskt bli ett kvällsalternativ någon gång då och då. Det är nog kontrasterna som gör det, variationen =)

    Hur gick det med din systers alla <3 dag date förresten?
    Kram!

    SvaraRadera
  2. Indiskt är verkligen helt oslagbart!

    SvaraRadera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)