Lösenord

lördag, mars 08, 2014

Fåris, aka. nya Apis, aka. Monsieur Mouton


Efter den tragiska bortgången av Apis, så var jag snabb i svängarna med att sätta plåster på såren.
Redan igår anlände min nya älskling - Fåris (aka. nya Apis, och i formella sammanhang Monsieur Mouton.)

Alldeles vit, len och gosig över hela kroppen, med snälla ögon och en alldeles lagom värmande mage. Sedan han kommit har han spenderat nästintill varje timme pressad nära min kropp.
För att fira Fåris hemkomst (och för att jag fick ett pickande sötsug) så plockade jag fram den godaste glassen. 
Egentligen var det meningen att vi bara skulle äta halva, Fåris och jag, men Fåris eggade mig att äta hela burken. Vilken retsticka, va... (Eller så har jag ingen självdisciplin - ... men jag skyller hellre på Fåris).

Hur som haver spenderade jag fredagskvällen därutöver med indiska rester, telefonsamtal om både gråtiga saker och finare saker, Breaking Bad och korsord.


Men nu - nu ska jag iväg och arbeta igen! Mot poolen!


3 kommentarer :

 1. Åååh vad mysig och gosig han ser ut att vara!!
  Och tack för dina fina ord om min text och blogg, det värmer verkligen! :)
  Och nej, inte ens jag vet ett annat sätt att navigera runt sig på min blogg än att man är tvungen att klicka fram och tillbaka hela tiden, tyvärr...

  Nej, det är tomt på idéer vilket är jättetråkigt! Jag känner att jag verkligen behöver en bra idé för att kunna skriva någonting långt utan att jag ska tröttna på det efter ett par sidor. Men jag hoppas att det kommer snart, för jag vill verkligen börja skriva på något. Men vad roligt att du själv har kommit så långt! Det är ju verkligen jättebra!!

  Jaha, ojdå, då får jag önska dig lycka till inför onsdagen! Jadå, självklart känner jag till hennes blogg, är det hennes familj du har intervju med alltså? :) Men vad kul att du ska åka nu i sommar! Förhoppningsvis lyckas jag också komma iväg ungefär då, och då skulle det vara jätteroligt att kanske ta en fika eller något nere i Paris ifall nu båda blir au pairer där? :)

  SvaraRadera
 2. Tack, jaa det var dom men jag har velat ha dom länge så det var värt det :) Åh svårt med favoritost, älskar alla :D men tycker nog chevre är godast ändå!

  SvaraRadera
 3. Men hallå vilken mysig blogg! Vet inte ens hur jag kom hit, iofs kan jag klicka mig bakåt för att komma ihåg vilken väg jag tagit, men jag tror jag lägger dig i mina Bokmärken direkt istället. JÄTTEMYSIGT här inne verkligen.

  SvaraRadera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)