Lösenord

tisdag, februari 04, 2014

Det här med att fylla år...


Det här med att fylla år... Har varit lite av och an under årens lopp.
Från att vara jobbigt och eländigt (16-17) till att bli lyckligt och nervkittlande (19-21) så nalkas nu min 22:a födelsedag.

Än bubblar det i magen lycksaligt av förväntan, och jag har grandiösa planer att använda hela veckan åt firande på olika sätt och med olika personer. Att fira är någonting av det roligaste som finns - varför inte nyttja det fullt ut?

Idag, tisdag, ska jag ha födelsedagsmiddag på min favoritrestaurang (som jag bara besökte för några dagar sedan - aldrig för mycket av det goda..!). Indiskt med min far och Nattis.


Imorgon, onsdag, ska jag ha födelsedagsfrukost med Samin, på ett av mina favoritfik.


Dagen innan, torsdag, är jag helt ledig och ska ha första halvan av dagen helt för mig själv.
Jag tänkte börja med ett besök med frukostfika på café och sitta och skriva på min bok. Sedan tänkte jag hem och förbereda till filmkväll tillsammans med mitt gäng med allra närmaste vänner.
Jag ska bjuda på en av mina paradrätter och fixa riktigt god dessert - och det bästa av allt: Jag har en pillemariskt, genialiskt, fantastisk inträdesavgift för mina fem gäster!
Som en ödmjuk gåva till födelsedagsflickan på torsdag, så önskas en burk Ben & Jerry's - per person. Jag har gett mina gäster ett urval att välja på, och inser att jag efter kvällen kommer att ha ett skamligt stort förråd av massor, massor med födelsedagsglass! (tihi)


På fredagen, är det den stora dagen! Då ska jag börja dagen med att åka iväg till mina härliga simbarn och bebisar, och plaska födelsedagen ur mig ordentligt! Därefter avslutar jag  dagen med att baka pannkakstårta tillsammans med Redoy; kryssa av det från min drömlista.
Även resterande helg blir det diverse restaurangbesök för att småfira, och umgås med min favoritperson.
Åh, drömsk suck. Vad jag är lycklig.3 kommentarer :

 1. Som jag skrev sist: Perfect! :-) Älskar människor som vågar och vill fira sig själva så mycket det bara går. I alla fall de som förtjänar det ;-)

  //hon som tillbringade sin 30-årsdag i gamla mjukiskläder och gömde sig från sociala media

  SvaraRadera
 2. Vad myyyysiga dina planer låter som =) Såå härligt =) O angående pannkakstårtan... Enda tipset jag kan ge är... använd en riktigt riktigt bra stekpanna, och räkna med lite spill då du för smeten

  SvaraRadera
 3. Det låter verkligen som en perfekt födelsedagsvecka :D härligt att fira lite varje dag! O vilken bra idé med b&j's-inträde! Ska jag lätt använda mig av någon gång...! ^^
  O jag kan lova dig - pannkakstårta är helt fantastiskt underbart jättegott! Och roligt att göra, om än svårt att lägga upp ;3

  SvaraRadera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)