Lösenord

onsdag, oktober 02, 2013

Bumble- be(e) home!


Strax, strax, strax landar planet från Indonesien.
07:30, för att vara exakt.


http://vickys.se/wp-content/uploads/2011/01/small-heart.gif

Strax, strax, strax kommer min bumbleblee hem.


3 kommentarer :

 1. Naaaw, vad härligt Emelie! Tänk så du längtat =) Att ni ska ha det så fint behöver jag väl knappt säga; känns överflödigt på någe sett ;-)

  SvaraRadera
 2. Tihi åh åh åh va skoj att han kommer hem!!! ^^ Och spännande med Indonesien, har han haft det bra där?

  Åh om du säger det så bestämmer jag att jag va en ninja, inte sotare!! Men tack Emelie, vad snäll du är. Rodnar näääästan (pga rodnar ca aldrig) bakom skärmen:]

  Ja men verkligen? Ibland är ultimatum bra, dom kan pusha en i rätt riktning. HAHA! Åh inser att jag nog uttryckte mig liiite klumpigt, menade såklart pojke som i pojkvän hehe. Jo, han är ett bra stöd. Så fri i sitt ätande och positiv till livet i allmänhet. Han gör mig glad!:) Men, inget barn här inte (är absolut inte redo för något sånt ännu) Vill ju hinna plugga och resa och sånt först ;) F är alltd bra, hon peppar genom att vara taggad på allt det friska i livet och ja, gör en glad bara.


  Hur har du det Emelie? Trivs du på psykologprogrammet, och i övrigt? Har ju läst att du tycker så bra om Paris, finns det planer på att vara utbytesstudent och plugga nån termin av psykolog där (om det går?) Jag hoppas att du mår bra (vilket jag tippar att du gör når pojken kommer hem idag tihi?) KRAM!

  SvaraRadera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)