Lösenord

måndag, oktober 07, 2013

Glass-ätar-tävling!


Idag har jag varit på ett väldigt viktigt uppdrag: Nämligen glasskonsumtion!
Imorgon fyller min goda vän Jonny år, och i alldeles för många månader nu har vi planerat en storslagen kupp, en aktivitet, en tävling på precis denna dag...


... En glass-ätar-tävling!
Därför blev det en tur till (inte en; nej, två!) livsmedelsbutiker, för införskaffandet av "lite" material till morgondagens tävling. Det behövs av alla sorter för att göra denna tävling så optimal som möjligt.

Klockan 19:30 drar det igång - denne av oss som kan äta mest glass under en timme står som segrare. Reglerna utser en vinnare efter timmens slut, och vi kommer ha hela gänget kring oss med film och hejarop.


 Jag är helsäker på att jag kommer ta hem det här. Vilka hejar?
3 kommentarer :

 1. Vilken knasig idé! Men ändock rolig =) Dock skulle jag inte vara så säker på segern; killar brukar ha en helt galen förmåga att sluka saker, likt ormar slukar hela råttor typ! O du (med tanke på alla högkvalitativa caférecensioner) verkar vara en person som njuter och smakar mat, inte håvar i sig i stora lass; men det är klart, det kan inte bli för mkt av det goda ;-) Jag hejar!! =)

  SvaraRadera
 2. Två turer till affären var nog klokt!
  (hur jag än försökte vara openminded när jag jobbade i kassan på Coop blev ju tanken onekligen "galen" alternativt "bulimisk" när nån handlade så där ;-) )

  SvaraRadera
 3. Det låter som om den bästa idén någonsin!

  SvaraRadera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)