Lösenord

torsdag, september 26, 2013

Ny koaffyr på förargat huvud


Och såhär blev alltså nya koaffyren - lite vasst med lugg, eller lite slarvigt när jag tröttnat på den.
Just nu känner jag mig mest förargad över kostnaden över sådan hårläggning, och skulle hellre ta tillbaka min gamla.
Inte för att det egentligen är något fel på detta - nejnej.

Bara att det svider att vara tanklös ibland. (typ femhundratrettio kronor = tio burkar Ben & Jerry's)...


Ps. Ljusa sidan = Martin kommer tillbaka om mindre än en vecka nu!


 

7 kommentarer :

 1. Men guud vad fin du blev! O vad bra att du kan variera den om du skulle tröttna! Martin kommer tycka du är hur fin som helst då han kommer; alltså mer än vanligt ;-)

  Förstår att det svider med kostnaden dock.

  Mjoo, det är nog ganska officiellt nu! Kändes faktiskt avspänt! Hans mamma råkar ju vara min chef *oops*, så henne träffar jag dagligen.. Han har faktiskt varit med på några bilder i bloggen ; har dock inte skrivit ut det explicit ;-)
  Förvirrad och rädd låter som jobbiga känslor att bära på; men jag gissar att de även smyger sig in lite pirr och fjärilar emellan också?

  SvaraRadera
 2. Det är otroligt dyrt... Ännu fånigare när man bara vill ha en rakklippning på topparna. Tar ju inte så lång tid precis.. Ändå betalar jag :)

  SvaraRadera
 3. hahah fattar inte att du inte kollade priset innan??? :D
  aja fin blev du i alla fall, kostnaden till trots! var det bara luggen du klippte eller toppade dom hela håret?


  SvaraRadera
 4. Det blev ju JÄTTEFINT! Förstår om det svider i plånboken, men du ska veta att det blev himla bra ändå!

  Att de mesta vi upplever står i relation till jaget är det absolut inget konstigt med. Däremot känns det på något vis... Fel. Trots det att jag är fullt medveten om att det är omöjligt att koppla bort oss själva. Knäppt, helt enkelt. Det är liksom lite som att det skaver.

  Jag önskar jag gjorde detsamma oftare! Frukost ute sker nog bara om jag är på resande fot, på flygplats, vid en tågstation osv. Trist, men sant. Kanske borde ändra på det?

  Enkelt var namnet! Det finns nästan inga ursäkter för att inte laga sådant mat oftare, för det var en fröjd för smaklökarna samtidigt som det gick hand i hand med min lathet, hehehe.

  SvaraRadera
 5. Tycker frisyren var finfin men förstår känslan, jag blir också superbesvärad när jag tvingats lägga ut mer pengar än jag egentligen velat. Uschusch.
  Hoppas du har det bra för övrigt, tycker du sett lite mer (hoppas du inte tar illa upp nu men...)"sliten" ut än vanligt på senaste tiden. Du verkar ha så himla fullt upp jämt men kom ihåg att ta hand om dig själv också. Kram!

  SvaraRadera
 6. Ett litet tips kan vara att fixa håret hos studenter som är nästan klara min sin utbildning, om du inte är superrädd om ditt hår vill säga.

  SvaraRadera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)