Lösenord

fredag, september 27, 2013

Sliten? Menvisst, vad annars?


Fick några kommentarer tidigare om att jag ser sliten ut...
Men det är klart som korvspad att jag ser sliten ut!
Jag går i skolan varje måndag-fredag 9-16, jag jobbar varje lördag och varje söndag, och min lediga tid är i princip vägt åt att plugga, söka praktikplats, träna samt försöka pressa in socialt umgänge så gott jag kan. Min pojkvän har varit bortrest i sex veckor nu och jag erfar en känsloåktur som heter duga.


Självklart är jag sliten: Jag är ju inte Wonderwoman. (Även om jag gärna skulle vilja tro det).

4 kommentarer :

 1. Hmm, vilken knepig kommentar. De snackade om dessa typer av kommentarer på morgonpasset i P3 igår; (alltså sådana som låtsas vilja väl men gör det på ett neddtryckande/elakt sätt; typ "meen gud vilken mager hund du har, får hon någon mat?!"). In o lyssna på podden med dig, riktigt underhållande =)

  O håll ut, det kommer alltid nerförsbacke efter uppförsbacke ;-)

  SvaraRadera
 2. Det är okej att vara sliten och trött. Men jag hoppas att du unnar dig ett par minuters ledighet även om du bara hinner lyssna igenom favoritlåten.

  SvaraRadera
 3. Jag förstår dig helt fullt att du är sliten, har själv precis börjat plugga till civilingenjör och även flyttat långt hemifrån i samma veva. Efter en månad av konstant stress (bodde på soffa med flera andra, ny miljö, nya människor att lära känna, diska, laga mat, plugga, klara sig själv första gången etc..) så blev det till slut för mycket. Fick panikattack och mådde fruktansvärt dåligt, det kändes bokstavligt talat som att kroppen bara skulle lägga av, jag trodde faktiskt att det skulle gå käpprätt åt......., så jag vill bara säga TA DET LUGNT, annars kan du hamna i samma situation. Nu när du har så extremt mycket skola kanske du kan skippa att jobba om det går? :) Jag förstår att du vill göra allting, men för att ens ha en chans att kunna göra det så måste man ha en kropp som orkar. Ta hand om dig! :)

  SvaraRadera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)