Lösenord

onsdag, juli 10, 2013

Att få träffa Maja för första gången...


... Maja är en liten filur som har funnits i min internetkrets i evigheters evigheter, som har varit en vän genom bloggkommentarer, facebook, instagram och inte minst en liten brevväxling.
En liten tösabit som verkar ha världens största hjärta; både till förmån för sina vänner, djur och naturriket, men även livets essentiella saker såsom lycka, harmoni och alla sorters emotioner. Så unik och förståndig - allt i en och samma kropp.

Denna vecka är hon dessutom i Stockholm på besök, och vi ska ha (för att låta riktigt tonårstrogen) ett privat pyjamasparty hos mig på fredag. Eller; vi ska se på film och lära känna varandra bättre, och hon ska sova över.

Idag, däremot, erbjöd sig Maja att bjuda på en bit älskvärd favoritdessert i utbyte mot en för-träff och introduktion till mitt favoritcafé.
Jag lyckades även få till ett relativt naturligt foto med min mobilkamera, tack vare ett av mina (säkerligen tusen) nervösa och dåliga skämt.. Och såhär såg tossan ut!

Mycket längre än vad jag förväntat mig, men med minst lika storslagen personlighet som hon uttryckt via sociala medier och i pappersskrift.
Sanningen är att jag faktiskt blev lite hänförd av henne. Jag fick på bara några timmar känna av Maja, hur hon talar, tänker och resonerar - och jag blev riktigt förundrad. Hon har så mycket inom sig, tankar och intressanta föreställningar, som jag så gärna skulle vilja veta mer om.

När klockan närmade sig åtta indikerades slutet, och jag kände mig redo att åka hem och gosa ned mig i sängen med lite mer gottigt. Och en deckare, såklart.

---

Nu har jag att se fram emot:
onsdag - när jag ska äta middag med Jangi,  
torsdag - när jag ska se fransk film med Sebastian, och  
fredag - när jag får träffa Maja igen (för andra gången!).5 kommentarer :

 1. Åååh vad mysiga ni är! Söt-Majs. Hur gulligt är det inte med pyjamasparty? Vill också smaska kladdkaka på Fåtöljen. Längtar tills du kommer till Strömstaden!

  SvaraRadera
 2. Din lilla söttott. Så rörd jag blir! Hemskt fint du skriver om mig ^u^ glad Majs. Det var så roligt att äntligen få se dig i verklig person. Ooohh fy ett sånt bra pyjamasparty vi ska ha :D mihiih.
  Det blir en fin vänskap det här, känner jag i hela kroppen :3

  SvaraRadera
 3. Den boken utspelar sig ju i Paris också, så då kanske det kan vara något värt att kika i, för en sådan filur som dig? Det där med deckare har jag dock aldrig förstått mig på, tycker alla är likadana, haha

  SvaraRadera
 4. jag tycker, om jag ska vara ärlig, att din beskrivning av Maja, också skulle kunna vara en beskrivning av dig! Eller alltså den delen av dig som jag haft förmån att lära känna här i bloggen! Alltså hur du tänker, skriver och resonerar! Låter som ni är en perfekt duo med andra ord =) O skönt att verkligheten motsvarade dina förväntningar; med filmer av böcker t.ex. är det ju sällan så ;-)

  O vem är Jangi resp. Sebastian?

  Hoppas deckaren var bra sen =)

  SvaraRadera
 5. Sv: Tack vad gulligt! Ja, det är jag på bilderna

  Åh vad kul att du funnit en vän genom internet!

  SvaraRadera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)