Lösenord

torsdag, juli 11, 2013

Psykiskt kaputt


Dagarna består av arbetstider från 8-15:30, att:
äta, prata, lösa korsord, äta, promenera, prata, äta, läsa tidningen, äta och så diska litet.

Efteråt försöker jag vara så social som möjligt och slänga omkring till allt och alla och nu är mitt huvud helt kaputt. Samtidigt som jag försöker övertala min kropp att jag visst är hungrig trots att jag redan ätit fem mål, detta fastän att klockan inte ens hunnit slå 15 och jag blir helt väck.
Så nu vill jag bara krypa in i en varm famn (ett täcke får vara bra nog), dricka kall päronsaft, snegla på mitt lilla Eiffeltorn och bara-bara-bara tänka på att det är trettio dagar kvar till Paris.
6 kommentarer :

 1. ååh vad spännande, jag vill också bli psykolog!

  SvaraRadera
 2. Det är nog påfrestande för alla med nya rutiner, vanor, sammanhang, människor, möten. Speciellt om man är en rutin-människa! Jag vet ju inte riktigt bakgrund o vad exakt det är som känns tungt, men jag tror att så länge man bara är sann mot sig själv, utgår från sig och sina värderingar, så blir det bra. Man ska lyssna på sig själv och inte på vad andra anser eller tycker =)

  Stor kram!

  SvaraRadera
 3. Päronsaft låter gott :)

  SvaraRadera
 4. Jag är bara ärlig ;-) O tack detsamma, dina rader värmde mitt hjärta ska du veta!

  Ännu en likhet ;-) Runt 80 % av mina vänner (som ju är utspridda i olika gäng, inte extremt många till antalet men väldigt nära) är killar. Vet inte varför; min hobby-psykolog teori är att det beror på att jag vuxit upp med två bröder och pappa som största idol ;-)

  Jag bor precis på gränsen till Tyskland, och jag och denne person som jag inte riktigt vet vad jag känner för, gjorde igår en utflykt upp på kullen bredvid byn där jag bor. Var mysigt =) Vi drack lite vin o lyssnade på musik o snackade o satt tysta o snackade lite till.

  Vad ska du göra i helgen? Förutom att återhämta dig från en svajig vecka med mysiga möten och en tuff jobbfront?

  SvaraRadera
 5. Det låter som en fantastiskt mysig sak att göra.


  Sv: Det ligger i Finland och är en ö utanför Jakobstad.

  SvaraRadera
 6. Kloka ord, när du skriver det låter det så självklart liksom! Du kommer bli en fantastiskt bra psykolog tror jag: lyssnar bra, ger kloka råd, smart, och så ser du snäll ut ;-) Hoppas jag aldrig kommer behöva dig i din yrkesroll dock ;-)

  Japp, det blir kalas ´, grillning o bad o camping! Ska även träffa två vänner då jag ändå åker ner; har inte sett dem på länge!

  ha det nu myyys på pyjamas-partyt med Maja ikväll =)

  SvaraRadera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)