Lösenord

måndag, oktober 29, 2012

Bullpill och vardagsskvaller


I måndags hade jag en bulldejt inbokad med Isan min, och nu har caféet för fikastunden börjat tas för given.
Café 60 har blivit stammisstället, där vi båda sitter och pillar i våra bullar, babblar om vad som hänt
och reflekterar över framtida upptåg.Jag var filosofen själv. Det, eller sömnig. (Ser ni förresten att jag klippt mig?)

Min bulle var extravagant så kletet svämmade över, och jag dog nästan bulldöden.
Stämningen när det började mörkna ute och jag och Isa kurade framför värmeljusen gjorde bara upplevelsen än mysigare.

Precis som höstfikor ska vara.7 kommentarer :

 1. såå fin i håret, eller, du strålar! kram

  SvaraRadera
 2. Aaaaah, kladdiga bullar är ju banne mig det bästa som finns! Får jag en torr så blir jag fasligt ledsen i ögat...

  Attans. Det låter väldigt logiskt att avsluta med det positiva, men så långt tänkte jag visst inte. Tur att jag är glad i alla fall, tihi!

  SvaraRadera
 3. Åååh, ser ju massa mysigt ut! Nästa gång vi är i Stockholm vill jag följa meeeed. Om jag får, givetvis, tih. Men är det verkligen gott när bullarna är så kletiga? "Bullpill" låter liksom inte helt aptitretande, haha.

  Och din söndag såg massa mysig ut! Hade dock ploppat i lite maränger om det vore min efterrätt, tihi. Jag kom att tänka på det, då gillar du kanske inte Budapestbakelser heller?
  Jag tycker det är otroligt bra, och viktigt, att du tar en dag, söndagar, för dig själv och för att bara slappna av. Ditt liv är så otroligt hektiskt i vanliga fall så du förtjänar och behöver verkligen en helt lös och ledig Mlis-dag!

  sv: Eller hur! Ååååh, kramattack... Jag vill bli attackerad med kramar!

  Haha, äsch, jag tycker smizebilden blev fierce! You're fierce darlin'. Ni båda är so gorg att ni kunde vara modeller, såreså.

  Tack nussi. Ja, jag tror att det var jätteviktigt för oss. Det kanske nästan var bra att vi missade Cosmonova och fick tid till att prata om allting. Det är väldigt, väldigt viktigt för att en vänskap ska kännas äkta och stadig. Jag är väldigt tacksam för att vi tog oss tid till det ♥

  Hahaha, nej! Helt sjukt. Du kan ju tänka dig gapskratten som uppstod när vi alla insåg vilken (för-)samling det blev av det hela..! Haha ja, jag tror faktiskt att det var rabatt på prästdräkten, men påven och nunnan hade nog slagit på stort ;)
  Ja, det är himla kul att klä ut sig! Men jag hade lätt kunnat skippa utgångs- och drickadelen. Hade haft minst lika roligt utan!

  Jaaaa gud. Blev faktiskt sjukt nöjd med morotskakan och jag är himla kritisk med mina bakverk, haha! Den blev bäst hittills av mina försök. Ska dock mixtra liiiite mer med glasyren. Men den fick massor med lovord så det var roligt :3

  BTW! Förväntar mig att få ett MMS alternativt se på Instagram/Facebook/bloggen hur du ser ut med din nya hårfärg, miss thing!

  SvaraRadera
 4. Hihi, okeeej. You convinced me, sugarbum! Haha oj, budapest var då heeeelt fel för dig. Personligen älskar jag det, haha! Fast hemmabakad är bäääst. Nomsi.

  Fint det. Jadå, absolut. Var massa stolt över mig själv igår, fick förfrågan om att jobba en dag till och då hade jag kommit upp i 42 timmar den här veckan, men jag tackade nej och tog bort min tillgänglighet på vikariepoolen. 4 dagar räcker. Snaps for meeee.

  Åh. Tack hjärtat, du också! Och detsamma, jag älskar dig också. Massor.

  Ååååh spännande! Hälsa Isa och lycka till..!

  SvaraRadera
 5. Det var mysigaste fikan. Åh, nästan så man VILL att det ska regna och blåsa och vara hundra minus (överdriver isa? nej nej) när man ska fika med dig. Det blir liksom bäst då! :)
  Kul att du gillade din bölle. Men kan inte låta bli att tänka på snusk när jag hör "bullpill". hihi.

  Nu är jag törstig som ett as, som vanligt efter sushi. hihi. Men sitter och pimplar kaffe och mumsar choklad (ensamfika) och laddar för kvällens prövning.

  btw! HUR FAN SKA JAG STÅ UT TILL TORSDAG UTAN FIKA MED DIG? komemr gå under. typ.

  hoppas fåtöljenfikat är mys!

  Kramsi

  SvaraRadera
 6. Vad mysigt att du tyckte om att läsa mitt inlägg! Blev sjukt långt haha... Ville ju beskriva allt i detalj, mwhihi. Vilken gosig beskrivning, "känns som att bli invirad i en varm filt och få pussar på kinden, typ". Gose du.

  Jag ska dela alla bilder, naturligtvis, om jag klurar ut hur man gör på Dropbox, det vill säga... Haha.

  Tack snuttis ♥

  SvaraRadera
 7. Bullpill... Det uppstod lite bilder i huvudet som jag nog inte ska dela med mig av.. xD
  Så nu är du stammis på två ställen? Eller har fåtöljen fått hamna i skymundan? :)
  Älskar att fika då det är mörkt ute, det är därför jag ser fram emot vintern så. Sitta inne och äta lussekatter(utan russin!) och ha tända ljus... Hög mysfaktor på det!
  Sv: Vi försöker träffas i alla fall en gång i veckan, men eftersom han går teknik så har han inget höstlov :/ Eftersom mina föräldrar åker bort under helgen hade jag en tanke att han kunde komma, men tyvärr kunde inte han..
  Men jag är fortfarande beredd att chansa och våga satsa på honom, för han får mig verkligen att le och vara glad! ;)
  Massa kramar <3

  SvaraRadera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)