Lösenord

måndag, september 17, 2012

Måndagsplugg med eftermiddagskladd


Egentligen behöver jag ju inte skriva ett dugg vad jag gör nu under veckan - det gör kalenderutdraget mycket bättre än jag.
Men vad tråkigt för mig.

Måndagen började med att Martin och jag vaknade upp för frukost, innan vi delade tunnelbanan mot universitetet och sedan skiljdes åt mitt i svärmen av morgonstressade kollektivtrafikanter.

Idag var det en fortsättningsföreläsning om samplingsfördelningar, oberoende t-test samt chi-två, under vilken jag satt och skakade som ett asplöv. Det är iskallt i klassrummet!


Varm choklad och oberoende t-test


Tack och lov fick jag låna en tia av en studiekamrat och sprang upp till kaffeautomaten och köpte mig en varm choklad, som värmde upp mig en aning. Så kunde jag fortsätta med sifferräknandet.

Efter mycket huvudbry, kalkulationsmisstag (med lite framgångar!), så hoppade jag på tunnelbanan för att möta upp min gamla följeslagare Maria.


Åka tunnelbanaaaaa...


Eftersom vi inte setts på nästan två veckor, så blev det mycket att prata om.
Tillsammans med kladdkaka, givetvis. Maria hade nyligen ätit lunch och tog en kaffe (fy, usch), och suktades konstigt nog inte av mitt (fullständigt nödvändiga) kladdöverflöd.


Maria är allt en jäkel på att trassla in sig i känslohärvor och överanalyseringar.
Det var mycket att reda ut och mycket att registrera.

Kladdisen var inom en halvtimme ett faktum, och tallriken skrapades så ren det bara gick.

Maria och jag var duktiga och satt och pluggade efter att catch-up-stoffen ebbat ut.
Efter två svårknäckta tal insåg jag dock att jag borde hem och börja på min kvalitativa skrivning, och det görs bäst hemma.


... Fast så fastande jag framför ett blogginlägg, istället. Suck.
Pluggkampen fortsätter!6 kommentarer :

 1. Varför är det alltid så kallt i skolan? förstår inte det, tur att det fanns varm choklad :) Tänkte på det när jag såg din kalender. Kategorin "oberoende plugg" var rätt tom? Haha kanske bara jag som pluggar jämt hm.. Vad är det för konstig matte ni håller på med? :O
  Sv: Jo kanske, samtidigt känns det dumt å onödigt å ja.. Det är känslor jag inte vill ha men som jag har ändå.. Men ja, svårt å förklara här egentligen..

  Sv: Hehe ja, nej men det är gott, fast ja det går ju inte ens att jämföra med egen risgrynsgröt men det blir ett projekt för nästa helg :)

  Hehe ja du får berätta sen :)

  SvaraRadera
 2. I'm a little bit disappointed you didn't lick the plate! Looks like there's at least 2 or 3 more good licks left on there.

  Tunnelbananaaaa! Yes, I still find that funny.

  Sometimes it's amazing how alike our lives are:
  We're doing statistics too, our classroom is freezing too, and.. okay that's pretty much it, but still! If I weren't on a diet I'd be having brownies and hot chocolate too, so does that count?

  Feels like winter already!

  SvaraRadera
 3. Äskar dina inlägg om hur dagen sett ut. Love it!

  SvaraRadera
 4. Haha du gör mig glad emliiiiii

  Inte fungerar då - jag bor i kalmar och ska ut på det jävla havet snart. Det här med att umågs med andra människor är ju åt helvete. Mvh aningens bitter tjej

  Nä, annars går det bra. Jag har muntrat upp mig själv med lakritskulor och ska iväg till IKEA såfort jag lyckas förmå mig själv att sätta på mig kläder...

  Oj, måste låta väldigt deppig? ;) PUSSSSSSSSSS (mwaha)

  SvaraRadera
 5. Vi har ett klassrum som alltid är iskallt, vilket inte gillas av små kallblodiga själar som lilla jag, vilken snäll liten kamrat som hjälpte dig att få upp värmen genom att låna dig pengar, var sjukt längesedan jag drack varm choklad, tror jag tröttnade på det så slutade dricka det helt. Sedan är jag mer för te, åh, underbara te...
  Som vanligt gör du mig sjukt sugen på kladdkaka med den där kladdiga bilden, har inte ätit på evigheters evighet. Men nästa helg tror jag att jag ska träffa en vän och fika lite, då är det fan dags för kladdkaka igen! :D
  Hoppas du till slut vann pluggkampen, jag brukar alltid vinna mina... ;P
  Sv: Du har helt rätt, den kommentaren ska jag absolut försöka glömma. Jag är så bra som jag är, och om folk väljer att se mig sämre är det deras åsikt, dags att bygga upp en egen uppfattning om mig själv känner jag...
  Kram <3

  SvaraRadera
 6. sv: menduuuu,,, mina bröd är urlätta att göra :) däremot är jag grymt imponerad och avis i smyg på din fina kalender,,, det fick mig nyss att inse att jag vill ha en ny, min duger inte ;) sen,,,, jag har börjat få fotöljenkladdkaka sug,,,, vad ska jag ta mig til?!

  kramisbananis och tack för din varmande blogg och dina fina kommentarer <3

  SvaraRadera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)