Lösenord

måndag, september 17, 2012

Veckans kalendersida


I veckan har jag en hel bunt med aktiviteter att se fram emot, ska ni veta!
Jag har färgkoordinerat hela min kalender, för att lätta kunna urskilja veckans olika upptåg.

Grönt är föreläsningar, rosa är utomstående skolplugg, blått är personligt, gult är deadlines, och orange är jobb.
Jag skulle nog inte överleva utan min kalender. Den är så fiiiin...

8 kommentarer :

 1. Inte bara fin, den är såååå aspergervänlig=) Precis så en del hjälpmedel fungerar. Färgkodat och hela faderullan. Jäkligt effektivt.

  Själv fick jag leta länge länge i år för att hitta en kalender, vill ha en med hela veckan på samma uppslag och lika mycket plats för alla dagar eftersom jag har så mycket handboll på helgerna. Det är fjösutrymmet som är i vanliga kalendrar räcker inte. Till slut fick jag kompromissa med mig själv och mitt önskemål om at ha spiralbindning och köpa en som är som en vanlig bok. Men, jag har en! Äntlign översikt över hösten.

  SvaraRadera
 2. OJ vad jag missat mycket som vanligt. Älskar att du också börjat med fler å fler matbilder :D

  Jag å Martin pratade faktiskt om att göra risgrynsgröt igår? Sjukt att vi tänker så lika hiih. Tog det långt tid? Å brände det inte fast? (har aldrig lagat egen)

  Du får berätta mer om lunchen sen ju :) är nyfiken! Å tycker förresten att dramaten är jättesöt, fast ja jag skulle nog inte använda den själv ändå haha. Som du säger är det lite pensionärsvarning på den, fast å andra sidan är jag också lite så. Hemmafruaktig och tantig :P

  Förstår förresten lite vad du menar med oförberedda händelser. Jag kan vara ganska dålig på att hantera dem också. Men det kanske var mer än det? Iaf så är det ju skönt att höra att du har en fin pojkvän som kan lugna dig och att ni kan prata om det. Det hjälper ju oftast, vilken situation det än gäller :)

  MEN haha du får inte kalla lätta för smör, lätta smakar hudkräm å har inte ett spår av äkta varan i sig hihi (smörsnobben nummer1) äkta varan är såååå mycket godare ;D

  Sv: haha okej jamen dåså, tyckte det såg otroligt roligt ut annars, vem har en platsgrej i temuggen utan funktion annars :P

  Jaa, synd att du missar fredagsmyset, älskar det! Vi gjorde egna vietnamesiska vårrullar, så himla gott men rätt pilligt å som vanligt hann klockan bli lite över 8 innan det blev middag haha..

  Nej, jag vet :) jag är nog blygare än han i vanliga fall men det är när det gäller att träffa min mamma eller mina kompisar som han blir en blygis.. fast en himla gullig sådan :P

  SvaraRadera
 3. Oj oj! Min vecka innehåller inte alls så mycket skoj, skolan måndag-fredag, ullared lördag och söndag övrigt plugg och kanske lite fotografering + träning..

  Jag längtar till jul då jag kan köpa den kalendern som jag vill ha, nu har jag en som jag inte gillar så mycket... Köper nämligen sådana som går januari-december istället för de vanliga "skol-kalenderarna" som går under hösten och våren. Jag vill ju att sommaren inte ska känna sig utanför... ;)
  Kram <3

  SvaraRadera
 4. Hur menar du nonchalant? Förstod inte riktigt, haha. Som får mig att må bra...hm...jag vet inte, vet ju knappt när jag mår bra eller dåligt längre, haha. Är i något slags skumt mellanläge med konstigt humör där jag stundvis är helt nollställd eller bara inte "mig själv", vem det nu är haha.

  Ah, okej, nej förstår att sushi inte känns som första prio när du tyckte att det var sådär och så mycket annat gott lockar mer ;)

  Känner igen det där med att reagera inte alltid så positivt på spontana infall som inte är planerade, men ibland är det ju också så att det är de sakerna som blir det allra bästa tillslut :) Verkar som att ni, trots din lilla "dipp" (?) hade en jättefin dag! Ses ni varje dag nästan? Eller kan ni hålla er från varandra ;)

  SvaraRadera
 5. Hahahaha, Google Translate: "Vegetables are lectures"

  Today's class was carrots, tomorrow we're doing sprouts. Oh yeah. Awesome!

  It does sadden me that I'm not included in your week - anywhere! :( No time for your poor overseas best friend.

  Oh - and the dinner was pork, not chicken.

  Still waiting for my shipment of TEA!!!

  SvaraRadera
 6. Ja, det blir mer och mer. Igår hittade jag yoghurt i samma serie. I småbägare och den provsmakade jag nu ikväll. Inte dum den heller.

  Bara några tendenser=) Det är ju inte så dumt när det ger en snyggt koordinerad kalender.

  SvaraRadera
 7. Åh herre, vad vore man utan sin kalender alltså? Förmodligen alldeles bortkollrad innan veckan ens har börjat ;)

  Och kantarellpizza var faktiskt riktigt gott, var liksom tvungen att välja när det fanns, hihih. Som du sa, sällan man ser på menyn plus att jag har en tendens att vara lite konservativ när det kommer till att välja saker sådär lite snabbt på stående fot. Men det blev bra! :D

  SvaraRadera
 8. Ah, okej, förstår! Ja, kanske kan stämma!

  Ja, herre alltså, jag började ju gråta efteråt av alla anspänningar, haha. Det är ju bra att man är så mentalt stark, haha...Inte!

  Vad fint att ni kan prata om allt sådär
  "kommunikation är A och O" haha, kliché-igt men det stämmer ju ;) jag är rätt dålig på kommunikation, men får jobba på det där...

  Håhå, förstår, mysigt värre :) Det låter fint tycker jag, en liten blandning av allt och man hinner sakna varandra utan att det blir för mycket tid mellan :) Heja er!

  SvaraRadera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)