Lösenord

torsdag, september 20, 2012

Isa-&-Mli-torsdag


Klockan 10:30 plingade det på dörren, och det var grannen Isa som kom för planerad lunchdejt. Innan dess passade vi emellertid på att ha lite pre-tjejtjatter, om allt och ingenting och allt därmellan.

Isa berättade att hennes planer för dagen blivit avbokade, så jag gav förslaget att vi skulle umgås hon och jag - en heldag. Det nappade hon på, vilket gjorde att vi hade flera timmar att bonda på. 

(Eftersom vi båda är kameranördar och likaså bloggberoende på blev det ju passande att grovdokumentera hela dagen,
in i minsta detalj.)

Vid lite över 11:00 gick vi iväg mot Globen för att förverkliga våra lunchplaner, och satte oss på Coffeehouse by George.Coffehouse by George har inte bara underbara mackor, utan även massa fint fika


Isa fick äntligen köpa sin älskade sushi.
Själv gick jag återigen lös på min favoritsurdegssmörgås med tomat och mozzarella och njöt till tusen.


Efter lunchen hade Isa i uppdrag att vara hundvakt åt den franska bulldoggen Rigo, för att ta en promenad kring stan.
Men envisare hund får man väl leta efter. Isa fick till sitt förtret dra Rigo till en början eftersom han totalvägrade att gå.

Eller bättre, som Isa beskrev det: "Vi släpade honom genom halva drottninggatan (med alla människor pekandes och skrattandes runt oss. Tur jag hade Mli med, annars hade det blivit genant) innan vi gav upp och Mli fick äran att bära honom."


Isa och Rigo


Som beskrivet fick jag rycka in och bära honom en bit. Turligt nog mjuknade han för promenaden och kunde traska själv efter några minuter (hundrackarn var tung!).

Det var verkligen en skrattlockande promenad med Rigo, och avskedet med honom bjöd på dagens garv.
Isa piffade även upp mig med sitt läppstift; jag som själv är gröngöling inför smink. 

Efter promenaden var det dags för fika - och Isa var ju tvungen att visa upp sitt kära Vetekatten!
Där tog vi en mini-fika med mazarin och chokladboll (man är ju tvungen att tänka på ekonomin).


Isas mazarin och Mlis chokladboll


Vid 16:00 var det dags att kramas adjö, efter en riktigt superhärlig dag. Jag fick babbla, kramas, äta gott fika, skratta så jag kiknade samt knappt kunde andas och fördjupa en starkt potentiell vänskapsrelation... 


Super-torsdag, kallar jag det.4 kommentarer :

 1. Haha NEJ de är INTE lika. Zuccini är gott, aubergine/äggplanta är VIDRIGT (och de ser ju helt olika ut också, aubergine är ju lila/blå i skalet medan zuccini ju är grön som gurka)

  :D

  Hur kommer det sig att du inte är en hejjare på smink? Finner du inget intresse i det?

  SvaraRadera
 2. Det låter ju verkligen som en supertorsdag. Tänk vad mycket man kan göra då man inte längre går på gymnasiet... ÄH, bara ett år kvar, sedan kan jag kanske också få lite tid till att roa mig på helgerna... ;P
  Vilken ursöt liten vovve! :)
  Sv: Ja, du har säkert rätt. Sedan när jag under eftermiddagen försökte lite mer insåg jag att jag kanske kan få det att låta någorlunda i alla fall, övar man så blir man ju som sagt bättre... :)
  Kram <3

  SvaraRadera
 3. HAHAHA. fy fan vad kul! När jag läste igenom detta inlägg så liksom återupplevde jag dagen och din lilla språngmarsh, sjukt kul! är glad att du ville viga hela din dag åt lilla mig, riktig ära ;)

  får jag förresten sno "trelistan" i föregående inlägg?

  Du är bäst! ha det så roligt på spelkvällen imorgon. Har du spelat "ticket to ride" någon gång? Sjukt kul! har det här hemma.. vi aknske ska boka in en spelkväll inom en inte alltför lång framtid? (säger man så? det lät så fel med "lång framtid"?)

  Nu ska jag sluta babbla och istället blogga. Ikväll ska jag förresten ut och dricka vin med en HANE!! haha tell you more later.

  Puss!

  SvaraRadera
 4. Tack själv :D så mysigt att umgås med dig, du är så lätt att prata med liksom :) Hehe jepp (märker det dock inte så mycket), läser du hennes blogg? :) lite kul att flera av mina kompisar gjorde det innan jag lärde känna henne men inte jag :p

  SvaraRadera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)