Hej och hå. Varit rätt tyst från min sida (och er) på sista tiden. Mycket annat som händer i höst, verkar det som.
Avskyr hur vädret sakta men säkert omvandlas till ett klegg av dimma, snöblandat regn och huttrande temperaturer. Men en sak som jag kan glädjas åt är att vi denna vinter fått elstolpe till vår parkeringsplats, så att vi varje morgon kommer ut till en uppvärmd bil 😁 #niceandtoasty
Jag har lagat vansinnigt mycket mat på sista tiden. Högrevsgrytor, spaghetti och köttfärssås, kålpudding, fyllda cannelloni med ostsås, morotssoppa (min favoritsoppa!) och igårkväll: falukorv och stuvade makaroner.
Var nog min bästa stuvning hittills, med massor av tryffelsalt, vitpeppar, muskotnöt och vitlökspulver. ATT något så enkelt kan vara så vansinnigt gott.
I övrigt rullar allt på. Emil och Minou är underbara. De kommande veckorna har vi massor planerat; Mariefredsbesök, se Mia Skäringer, äta på Pizza Hut och sedan fira tre år tillsammans.
Håhåjaja, jag har typ min mest intensiva höst?
SvaraRaderaLäser dock med stor behållning (går in dagligen, typ på tuben till skolan).
GOTT med stuvade makaroner och GRATTIS i förskott till 3-årsdagen!! Ser fram emot att få ta del av ert firande :)<3
Tog inte du examen nyss??? Vad har hänt nu? SÅ nyfiken!
RaderaÅh tack! Ser också fram emot det massor <3
Läser master! Tog kandidaten nyss så det är rätt :) Men så mycket plugg och jobbar och massa socialt du vet. Intensivt!!
Radera<3!
Men WOW! You go girl! ;D
RaderaMen VAD är det för konstig kryddning på stuvade makaroner :l Med vänlig hälsning hon som bara har smör, liiite vatten, mjölk, salt, peppar och lite socker i :D
SvaraRaderaDen GODASTE kryddningen såklart! Annars smakar ju makaronerna mest blaskig mjölk (imo)… Haha!
RaderaMindre än 30 dagar kvar tills bebisen ska födas och på ett sätt låter stuvade makaroner gott, även ifall det i hela mitt liv varit den mest hatade maten och vanligtvis blir jag illamående bara av tanken ... haha det är konstigt hur smak kan ändras så mycket under en graviditet
SvaraRaderaHaha, oj!! Hur kan det ha varit den mest hatade maten? Avskyr du stuvning rent generellt? Och andra udda cravings du fått? Berätta gärna mer, jag är jättenyfiken!
RaderaJo ogillar nog stuvning generellt (med undantagen spenat och kantarell) och har i hela mitt liv ogillat pasta dessutom. Har dock börjat tycka om pasta mer sedan min förra graviditet, fortfarande ingen favorit men kan äta någon gång i månaden numer.
RaderaHar inte haft så mycket cravings, mest bara MAT, liksom riktig lagad mat (antar att kroppen behöver massa bra näring) mycket mat som jag åt som barn, vilket jag inte ätit på länge då jag inte bor i Sverige samt inte äter rött kött och kyckling. Macka med ägg och kaviar (hade inte ätit på säker tio år innan) twix och fanta.
Har dock haft mer saker som äcklat mig enormt och varit helt olika under mina båda graviditeter. Det är så intressant hur det blir :) kram
Oj, vad otippat! Du är mer en ris- och potatisperson, alltså?
RaderaHaha, jag har alltid trott att jag skulle bli helt galen i godis som gravid. Men har en otur så kanske en bara crave:ar typ.. apelsinskal eller jord, som min farmor/mamma gjorde!
Vad har äcklat dig då? Tydligen inte stuvning, som gjort det hela livet innan, haha!
Stuvade makaroner är en så trygg maträtter, känner mig omfamnad av stuvade makaroner på något sätt? På samma sätt som typ risgrynsgröt, rykande het bakad potatis och te kan få mig att känna. Sådan mat man vill äta när man är ledsen typ.
SvaraRaderaTre år tillsammans är ju otroligt länge! Grattis grattis till er. Tycker att du och Emil verkar vara ett så fint par, att ni hanterar svackor på ett föredömligt sätt, så jag hoppas att ni fortsätter att vara lyckliga längelängelänge till <3
Hahaha, men precis! COMFORD FOOD personifierat, visst? Jag ser fram emot december, då ska vi äta risgrynsgröt och vörtbröd varenda advent :')
RaderaÅh TACK, vilka fina ord!!!! <3