När vi väl andats ut ordnade vi fram det vi sett fram emot hela dagen: Ost- och charkbricka.
Vi centrerade det till våra favoriter: tuc-kex, digestive, serranoskinka, tomat- och basilika-salami, bresaola, tryffelsalami, prima donna, rökt cheddar, surdegsbaguette och choklad. Emil hade till och med köpt en flaska med alkoholfritt bubbel!
Vi kände verkligen för det gamla trogna, och valde att inte testa något nytt denna gång. Istället satt vi och njöt för fulla muggar över hur vansinnigt gott det är med ost- och chark!
Och det kändes fridfullt i själen att ha blivit klar med alla förberedelser. För på måndag och tisdag är dagarna fullsmockade med jobb och träning + besök hos Malin och hennes brutna ben, tidigt på onsdag så åker jag till Paris och onsdagen därpå, samma dag jag kommer hem, åker vi och hämtar Minou! Det kommer gå i ett!
Åh, ost- och charkbricka är ju livet!! Fast jag måste ha gruyère på min bricka. ;-)
SvaraRaderaÅh, jag är så irriterad över att den gruyère jag hittat har varit så smaklös och tråkig.. Är det någon speciell gruyère du rekommenderar? Någon lagringstid eller speciellt märke?
RaderaMen herregud vad snabbt det har gått med Minou! Jag minns när nu var där och hälsade på och jag tyckte att det lät som så otroligt lång tid tills det var dags för er att hämta honom!
SvaraRaderaFör mig känns det som en riktig evighet, haha!
RaderaÅhh jag blir så sugen på ost-och charkbricka (och jag som inte ens äter kött!), får göra en variant med extra mycket ost och något annat gott!
SvaraRaderaSå kul att Minou snart kommer :D (Och Paris, såklart)
Haha, JA! Gör det! Och jag vill se den! :* Det finns ju massor en kan göra, med kex och frukt och ost och choklad och oliver och röror och gudochhansmoster :D
Radera