Lösenord

tisdag, november 06, 2018

SÅ MYCKET ATT SE FRAM EMOT

Förlåt, men jag har svårt att sitta still i stolen. Jag har så så så mycket att se fram emot. Ber om ursäkt igen, för detta kommer bli ett SÅ ostrukturerat och obegripligt inlägg.

För att göra det lite mer begripligt får ni det i kalenderform:



Ikväll skall jag, Emil, Fredde och Andreas ut och testa Nyköpings nyöppnade (och enda!) hamburgerhak! Bar 'N' Burger hade premiäröppning i helgen, och nu skall vi dit och utvärdera burgarna. Speciellt jag är en kräsen jävel när det kommer till burgare...

Imorgon fyller Nattis år, vilket vi firade i fredags. Men det tål att sägas för att syrran fyller 25 år, hurra hurra hurra!

På torsdag skall jag och Emil åka upp till Stockholm igen (vi passar på att äta på tryffelrestaurangen igen pga OBVIOUS) och skall hämta Marieke och Dirk från flygplatsen. De kommer flyga från Nederländerna, där de bor, och tillbringa en långhelg här!

Vi skall bland annat spela massor av spel, se filmer, skitsnacka och äta gott.. Exempelvis på lördagen, då vi i mer än ett års tid planerat att ha 10k calorie-challenge.... Ni som vet vad det är, ni kan tappa hakan nu. För japp, jag har tre övermodiga krigare (aka. Emil, Marieke och Dirk) som tror det kommer gå lätt som en barnlek. Själv är jag inte lika naiv, och är helt medveten om att jag inte ens kommer komma i närheten av 10,000 kalorier....  Men vi har en plan, vi har en strategi, och vi har kämparglöd!

För att inte tala om månadens kanske viktigaste dag - den 22/11. Dagen då jag och Emil firar två år som par. Jag kan knappt vänta på att få presenten som Emil arbetar med nu 1-2 timmar PER DAG, undangömd på hans jobb. Han kommer tillbaka hem med träningsvärk och färg under naglarna och vägrar säga vad det jag skall få. Vad är det han skapar?! Jag är så nyfiken!

4 kommentarer :

  1. Får jag tycka ni är lite galna som ens ger er på den utmaningen? haha. Men jag hoppas för allt i världen att du dokumenterar så att vi också får ta del av det. Speciellt om de andra tror att det kommer vara piece of cake ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. JAG tycker till och med vi är galna som ger oss in i det, eftersom jag vet att (åtminstone för mig) kommer det vara ett helvetesuppdrag. Haha! Äta är kul de första tuggorna, men det är INTE kul att äta när man är mätt. Och inte när man är övermätt. Eller har ont i magen. Eller är illamående (och så kommer ju dagen bli!).

      Men jag ska försöka dokumentera allt jag kan :D

      Radera
  2. Den utmaningen har jag missat, låter helt galet! Blir kul att läsa hur det gick och vilken plan ni hade. Spännande med överraskning och särskilt fina eftersom han lagt ner så mycket tid och hjärta i det
    //Em

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, ja, det är helt galet också! Att vi ens ger oss in på det....
      Och jag är såååå nyfiken på presenten också :D :D :D

      Radera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)