Lösenord

söndag, augusti 14, 2022

Paris: Dag 8, En glass med Gaël

På onsdagen arbetade jag bara halvdag, och var redo för att möta världen kl. 12.30. Värmeböljan var nu ett faktum, och jag preppade med mina lättaste kläder (och mycket solkräm).


Jag hade köpt en ny tygpåse dagen innan. Jag vet, jag är helt besatt av tygpåsar. Samlar dem kors och tvärs, helst överallt ifrån. Älskar att samla saker i och röra mig runt med dem - de är så praktiska! Dessutom älskar jag Monsieur/Madame-serien. De påminner mig om tiden jag var au pair. 


Gaël hade skrivit dagen innan och frågat om jag inte vill ses något mer, innan han åker med sin tjej till Bretagne för att semestra hos hennes föräldrar. Det ville jag definitivt: om han gick med på att äta glass. 

Vi bestämde träff på en av de bästa gelato-ställena i Paris (och även där jag och Emil gick den kvällen han friade till mig!). 


Jag beställde en "géant" (gigantisk). Notera att det fanns liten, mellan, stor och gigantisk. Jag valde alltså så stort som det gick, och ändå ville jag ha mer när jag hade ätit upp. (Smakerna var fior di latte MUMS och stracciatella mums).

Det var för varmt för att promenera omkring, så för att prata mer satte vi oss i en park i närheten. 


Vi satt där i tre timmar. Pratade. Var tysta ett tag och njöt av lugnet. Pratade lite mer. Frågade varandra saker. Var tysta igen. Tystnaden var bekväm, likaså samtalen. 


Snart hade vi träsmak i rumpan, Gaël skulle vidare och träffa en vän och jag behövde vidare hemåt för att vila från värmen. På vägen hittade jag en godissort jag gärna ville testa. 


Alltså GOD var den. Så god att jag inte vill äta alltför mycket, för att jag vill ta hem och dela den med Emil. 

4 kommentarer :

  1. Såååå glad över att få följa med på dina äventyr i Paris 🥰 Tygpåsar och Paris är verkligen två saker som definierar dig! Läste förresten träsk-mask i rumpan och hann fundera om det var någon ny form av mask i magen 😂😂😂

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hahaha, är det verkligen så? Jag har inte uppfattat att jag varit så tydlig med mitt tygpåse-beroende, haha!!

      HAHHAH vad roligt om jag hade skrivit så. Så öppet och allt. "Ja sen fick vi mask och då gick vi" 😂

      Radera
    2. Angående tygpåsarna - kanske inte längre men det är en sak jag förknippar dig med sedan långt tillbaka, precis som ben and jerrys :) och "hon som hatar jordnötssmör och jordgubbar" 😂

      Radera
    3. Hahaha, HELT mitt i prick, på alla! ÄN IDAG!
      Vilka är dina? Allt jag tänker är Norrland, Blåbärsputte, en snygg jäkla frilla och att du är inte överförtjust i olika sociala situationer pga din npf (men däremot supercharmig här på bloggen!!)

      Radera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)