Lösenord

söndag, juli 08, 2018

It takes two to mango

Så lördagen, aka. första officiella semesterdagen, så vaknade jag upp och satte glatt på mig min nya tröja som jag köpt dagen innan. It takes two to mango, säger den, och visar ett motiv med två kramande mangos. Åh, blir så glad av den! Jag som är helt såld på mango och har ätit en om dagen hela veckan.



Smilet suddades dock bort en sekund när jag insåg att morgonens mango var övermogen och smakade konstigt... Buhu. Fick slänga den. Hursomhaver.

Sedan gjorde jag mig i ordning, för jag och Emil hade blivit bjudna till Emils lillebrors födelsedagskalas. 
Kände mig astuff, trots skojfrisk tröja, i svarta jeans och svart kort jacka.


Medan vi väntade på att Emils farmor skulle hämta upp oss, så tog vi några selfies. KOLLA VILKET SNYGGT PAR!


#hotstuff


Emils farmor Kerstin kom, och vips, så var vi ute vid Vackersätter där Emils familj bor. Där fanns även Emils far och styvmor, två farbröder, faster och fem kusiner.


Det vankades grillning! Grillspett, närmare bestämt. Emil och jag tog en selfie medan vi väntade på att maten skulle bli klar.


Grillspett. Jag har riktigt svårt för grillspett, för jag tycker alltid spettet i slutändan består av vissa delar brända och vissa delar råa. Bara för att saker inte har samma tillagningstid, liksom. Varför fortsätter folk med grillspett? Har aldrig ätit ett gott sådant.

Och fikabuffé till efterrätt.... Det fanns kladdkaka, marsipantårta, vaniljlängd, gifflar, chokladbollar och vispad grädde.



VI SOM SKULLE MÖTA UPP FREDDE OCH ÄTA PÅ RESTAURANG EFTERÅT. Detta var inte bra. Trots att jag försökte hålla igen så vet ni hur det är på kalas. Det blir alltid för mycket.

Sedan blev det presentöppning. Både kusinerna och lillebrorsan fick massor av presenter, och Colin blev jätteglad för det dyra spelet jag och Emil köpt till honom.


3½ timme efter att vi anlänt var det dags att åka hem igen. Vi fick förklara för Fredde att vi inte pallade med restaurangbesök med så fulla magar, och istället åkte vi hem till oss. Emil och Fredde satte sig och spelade, och jag var så tagen av den härliga sommarkvällen att jag gick ut på en promenad.


När jag kom hem hittade jag de två grabbarna sittandes i soffan med varsin spelkontroll. Sötnosarna.


Sen mumsade jag linschips och frysta vindruvor och drack pepsi max medan grabbarna fortsatte sitt nördande.

Vid midnatt tog vi en kortare nattpromenad och kramade Fredde hej då. Vi hade redan massa roliga semesteräventyr inplanerade för veckan.

2 kommentarer :

  1. Superfina bilder på er och det strålar om dig, så fint att kunna le med ögonen också. Hoppas du fattar vad jag menar..
    Apropå grillspett, jag tycker det är bäst att grilla grönsaker för sig och kött för sig.. så kan man bara dela sen och det blir alltid bra grillat!
    //Em

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, åh, the SMIZE. Thank you, Em! <3 <3 Sommaren är verkligen min tid.

      Ja, men varför hålla på med spett överhuvudtaget??? Förstår inte grejen, haha.

      Radera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)