Lösenord

tisdag, maj 08, 2018

Explosiv verbal lycka i Brandholmen

Igår var det sjukt fint väder ute! Men verkligen - sommarväder! Här i Nypan var det runt 25 grader och sol, nästintill vindstilla och helt underbart. Emil och jag hade planerat att gå till gymmet efter jobbet, men i och med det fina vädret bestämde vi oss för att ta en längre promenad hem istället.


Emil gick så pass att han fick grus i skorna.


 Och medan han tömde dojorna så njöt jag lite extra av solen. 


Vi gick ned mot vattnet och mot Brandholmen, där jag aldrig promenerat tidigare. Där hittade jag de små pittoreska söta husen, Villa Villerkulla-stil i miniformat, och var så himla pirrigt lycklig.


Medan vi gick kastade jag mig flera gånger om Emils hals och attackpussade honom över ansiktet, och tjöt "Jag är så glad! Jag är så lycklig! Det är som att jag får nytt liv när värmen kommer fram såhär! Och jag får promenera! Visst är jag extra glad än tidigare? Vad tror du det kan bero på?! Är det sommarvärmen?! Är det p-ringen kanske? Tror du hormonerna spelar in? Åh, jag känner mig så himla himla lycklig och glad! Och jag älskar dig!".

Emil hann inte ens svara på frågan innan jag ställde nästa, utan det var nästan som att jag höll en retorisk monolog för mig själv. Och avsett om humöret beror på värmen, promenaderna, p-ringen eller något annat så är jag bara lycklig att jag finns.


Att jag finns och att jag bor i vårt bo med Emil. Att han är min pojkvän och att vi älskar varandra. Att jag har ett jobb jag trivs med så pass. Att jag har en fungerande kropp, en fantastisk familj och fina vänner.


Sista biten gick vi genom en skogsdunge, bland vitsippsfält och sedan upp mot vårt bo. Sedan invigde vi våra nya balkongstolar och åt middag ute på balkongen (fast utan balkongbord, för Jysk hade fuckat upp och sålt det bord som vi beställt och betalat för)...

Jag spillde mat över hela balkonggolvet så att Emil suckade och skakade på huvudet, och jag skrattade medan han tittade på mig, halvt seriös, halvt roat och sade "Jag behöver fan inga barn när jag har dig.".. (Och då menade han inte på det där gulliga romantiska sättet, utan på det sätt att jag äter lika klumpigt som ett småbarn).

Det var en fantastisk måndag. OCH IDAG SKA VI DEJTA PÅ EN UTESERVERING I SOLEN.

6 kommentarer :

 1. Wow vilket lyckopirrande inlägg! Blev helt glad själv :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, åh, vad fint att jag kan sprida det!! :3

   Radera
 2. Malin Wonka9 maj 2018 07:34

  Hahaha, jag behöver fan inga barn när jag har dig! XD Tack för skrattet, Emil! :'D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaaha ja, han är rolig. Speciellt kvick och rapp i käften när han är irriterad! xD

   Radera
 3. Jag är så glad för er skull! <3

  Jag önskar verkligen att man själv en vacker dag också kan känna så. Det verkar vara så harmoniskt och fint.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Älsklingen då <33333 Din dag kommer, håll ut! Kämpa! Du förtjänar allt och lite till <3

   Radera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)