Lösenord

fredag, maj 04, 2018

En liten dinosaurie och först på restaurangen

Efter att ha tillbringat en natt i skogsliga Mariefred, så hade vi tankar kring Stockholm nästkommande dag. Vi vaknade upp, åt frukost, tittade på Nyhetsmorgon, spelade lite kort och tog det lugnt. Sedan pilade vi iväg till IKEA, trängdes med resten av lediga söderort-Stockholm och köpte på oss smått och gott.  Nya hyllor till hobby-/och vardagsrum, underlägg, en ny blomma och lite nytt skrivsbordsmojs.

Sedan upp till Södermalm, och där strålade solen! Medan jag och Emil väntade på vårt middagssällskap (Malin, Oscar, Fredde - dvs. Teneriffa-gänget, + Fanny) tog vi en promenad. Jag fick syn på en liten dinosaurie som sprang runt på Rosenlundsparkens klippor.


Sedan slog klockan middag och jag och Emil smög upp till balkongbordet. Vi var först - det var ingen annan där. Emil inspekterade noggrant.


Men sen kom dem! och så kom maten! Åh, goda goda maten!


Vi var alltså sex stycken som trängdes vid bordet som till en början känts stort, men nu blev helt smockfullt med mat.

Det var faktiskt Freddes idé att åka hit - han hängde ju med för första gången för bara några veckor sedan, och sedan dess har han pratat om det som helt frälst. "Åh, vi måste åka dit igen! Så jävla gott att bara sitta och doppa brödet i grytan... Alltså, vi måste åka och ta med Fanny dit!".

Så det gjorde vi, och Fanny verkade också uppskatta maten. Vi snackade om stort och smått - Malins och Oscars nya buss som de bygger på inför en roadtrip genom Europa, Fredde och Fannys dag på Gröna Lund, mina jobbintervjuer... Och lekte frågesport.

Himla kul gäng, det där. 

Sen åkte vi hem i matkoma och i curryandedräkt, och hade svårt att sova inför morgonsdagens jobb.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)