Lösenord

måndag, mars 12, 2018

Teneriffa: Flygresa och ankomst

Tjenamors! Uppdateringen kommer väl bli högst sporadisk här, i och med att jag endast får snylta på Emils/Malins data (WiFi kostar 100kr/dag på hotellet, vilket inte är på tal när vi har 70 gemensamma GB). MEN! Nu fick jag en liten lucka och tänkte berätta om flygresan.

Emil och jag packade duktigt ned våra kläder två dagar innan, och slutklämmen timmarna innan avresa. Malin och Oscar skulle åka från Stockholm vid 12-tiden, och sedan skulle vi alla mötas upp vid 14 för att ta oss till flygplatsen. Vi var alla omättligt peppa på att få lite solsemester. Det märktes via vår gruppchatt "Teneriffic 🌞🌴" som det plingade till i stup i kvarten.


Vi alla slöt upp och tog oss till Skavsta, och sedan smärtfritt genom säkerhetskontrollerna. Fredde hade knappt sovit en timme under natten och inte ätit frukost, så han var utsvulten. Han köpte godis och en burgare på flygplatsen, och lustigt nog var hans godis-hamburgare förvånansvärt lik hans plastiga riktiga burgare.


Vilket inte var toppen. Åhåjaja. Vi satt där och gaggade ett tag, och vips stod vi i kö för att boarda planet.


Här har vi mina två peppiga flygkamrater. (Malin och Oscar satt i raden bakom).


Klipp till: 4 timmar senare och två killar söker desperat underhållning. Förutom att knyta knutor, bygga gélébjörnstorn och se på film blev det att fästa plastkoppar vid hakan.


Nä. Flygresan var faktiskt olidlig. 6 timmar i trångt utrymme utan att kunna somna. Ingenting var kul - varken film, korsord eller musik. MEN! Vi överlevde, och tog oss ur planet och fick en taxiresa över till hotellet.


Det var helt sjukt att kunna gå ut i bara tröja, se kaktusar och palmer och den behagliga fukten i luften. 


Eftersom vi anlände lagom till midnatt (eller 23, lokal tid), så skyndade vi oss att beställa pizza innan restaurangen stängde. Här ser vi en glad Malin i ett flådigt hotell.


Som inte verkar vilja dela med sig till Oscar.... 


Vi fick till slut nycklarna till vår lägenhet (en tre-rummare med en dubbelsäng och fyra enkelsängar samt stor terass).


Vi slog oss ned på balkongen med varsin pizza, som smakade ohyggligt gott (kanske på grund av hungern? den var egentligen rätt kass), peppade inför alla äventyr vi skulle göra och planerade vår vistelse i förväg.

Så här fint var det när vi tittade ut från vår balkongterass. Näst högsta våningen, och det mörka där utanför: det är havet.


Klipp till: Morgondagen. Men den får ni läsa om i nästa inlägg!


Ps... Missa inte det! Nu snackar vi poolhäng, vackra bilder, promenad, restaurang, glass och.... 
En av oss brände oss något förgrymmat..! 

Gissa vem!

6 kommentarer :

  1. Åh vad härligt det ser ut :)
    //Em

    SvaraRadera
  2. Åhhh! Så himla underbart och skönt. Inte lite avis här alltså!

    SvaraRadera
  3. Åh fy, sex timmars flygresa med Ryan Air låter helt klart outhärdligt! Men gissar att det var värt det när ni väl kom fram, solbränna till trots. ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hahahhaa, ja, det var helt jädra sjukt jobbigt med flyget faktiskt. Men ja. En vecka får det vara värt!!!

      Radera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)