Lösenord

tisdag, mars 20, 2018

Teneriffa: Dag 6, Moff- och speldag.

Efter lite om och men så kommer vi till den sista dagen i Teneriffa. Har dragit lite på det här - frågan är om det varit på grund av bristande motivation eller en ovilja att det skall ta slut? Nåja..

... Till dagen. Denna dag var det mulet, och inte alls sol- och badväder, som en hoppats under sista dagen på semestern.


Men vi hade sett till att underhålla oss ändå! Jag och Emil började dagen med en promenad.


Vi gick först innersidan, och sedan längs kusten. Himlen sprack upp då och då!


Så gick vi till en matvarubutik och köpte mer vatten, choklad, äpplen, godis, kaka, solkräm och glass. Japp, vi gick lite all out där. Men eftersom vi visste att hela dagen skulle tillbringas inomhus, så ville vi göra det bästa av situationen!


Sedan kom vi hem, och gosade ned oss under täcket igen. Vi åt en halvdan kaka från butiken och såg på Wahlgrens Värld som vi missat kvällen innan.


Efter avsnittet och kakan fick vi tråkigt. Så vi bestämde oss för att utforska lite mer på hotellet. Bland annat hittade vi den här massagestolen som jag tvingade ned Emil i, och han låg i fem minuter och blev masserade på ryggen.


Jag skrattade mest roat när han plötsligt tjöt "Aaah! Inte rumpan!", när stolen pressade upp mellan skinkorna.

Vi gick vidare och spelade lite air hockey. På två olika maskiner (jag hade precis tre euro över - till massagestolen, och två spel). Sedan var bästa maskinen. Det var den jag nästan vann på.


Oscar, Fredde och Malin joinade för lite pingis, och sedan var vi alla sjukt slöa och orkade inte göra någonting. Vi hamnade till slut framför köksbordet och spelade två omgångar Spank the Monkey.


Två omgångar tog rätt lång tid - speciellt när det innehåller dåliga skämt, trash-talking, paktskapande och annat roligt.

Emil och jag avslutade kvällen på bästa sätt.


Vi delade på två burkar, så att Emil skulle kunna få sig en egengjord Half Baked. Lite som en försenad 23-års-present.


.... Och därefter somnade vi in för sista natten på Teneriffa. Hemresan behöver jag inte berätta så mycket om - vi vaknade vid 6, åkte taxi till flyget, flög 6 timmar, landade och kom hem. Jag kände mig som vanligt tom och trött och ledsen - saknade konstigt nog Paris så det ilade i hela kroppen.

Men nu. Nu är det vardag igen. Vardag med iskyla, långbyxor, stickningar på huden i ansiktet, väckarklocka, tvätt och att tanka bilen. Ni vet.

Ps. Ser fram emot att svara på alla era kommentarer inom kort! 

5 kommentarer :

 1. Har ni smakat på de veganska Ben and Jerry-glassarna än? Blev så besviken på den med banan och valnöt... Så välj någon av de andra smakerna om ni ska testa!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inte än..! men tack för tipset! Har liksom inte varit så sugen på att testa veganska varianter iom att jag redan ätit "originalet", och tänker mig väl att det knappast kan smaka lika bra ens? :O

   Radera
  2. Tänkte att du kanske ville ha en ny sort till din "glassvägg" :) Men ja, den veganska glassen var riktigt dålig i jämförelse med den vanliga... :( Men det är nog en vanesak. Ska prova den veganska med jordnötssmör också, den kanske är bättre!

   Radera
  3. Jo, locken hade ju suttit fint... Men jag är nog inte så ivrig. Väntar hellre på att en vänlig själ orkar skicka dem till mig :3

   Radera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)