Lösenord

fredag, januari 12, 2018

Halvflott men helflottig dejt

TORSDAG! Ni vet alla vad det betyder i det här laget, va?


 Japp! Dejt-dejt-dejt-night!

Emil mötte upp mig hos mig när jag drog över tiden för en testning vid 16:30, och sedan traskade vi iväg genom ett vintermörkt Nyköping. Vi stannade på en liten bro med julbelysning kvar där vi fick bra ljus för en selfie. Jag kapade som vanligt Emils skalp (som jag får mycket kritik av denne herre för!... Men egentligen.. är det så konstigt att jag ställer mig själv i centrum av bilden? *höhö*)


Denna gång peppade vi riktigt flottig mat. Pizza och gyros - eller varför inte det bästa av två världar: Gyrospizza?


Jag är ju egentligen en stark anhängare till margherita, men just denna restaurang gör så SJUKT goda gyrospizzor. Gyrosen och osten och salladen och ÅH, det går så bra ihop!


Vi moffade i oss så att inte fanns något kvar. Jag ville ha en till bild på oss och Emil gjorde något oanständigt. I OFFENTLIGHETEN DESSUTOM. Fräckheten! (min chockerade min döljs av hur varm och mysig hand han hade).


Mer än mätta och belåtna åkte vi senare hemåt, och resten av kvällen kände jag mig alldeles pluttig och små-ångestfylld - av ingen känd anledning alls, faktiskt. Bara kände så helt plötsligt; att jag inte dög. Jag låg i sängen och tittade på storslagna frierier på youtube (#feelgood), fällde en tår då och då och blev serverad saft med sugrör av Emil.

Det uppskattade jag väldigt mycket. Efter bara sisådär 6 youtube-frierier kände jag mig lite bättre igen. Så finurligt livet är! #attvaraung

2 kommentarer :

  1. Jag är väldigt glad och tacksam över hur du delar med dig av livets känslolägen. Det ger mig en känsla av hopp och visdom. Tack.

    SvaraRadera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)