Lösenord

torsdag, december 21, 2017

Julenaglar

Tjoho, vad sista tiden innan jul flyger förbi! Är det bara för att en börjar bli gammal, eller är det för att en inte längre nitiskt följer julkalendrar och annat som annars påminner en om varje dag?

I vilket fall så är det ju redan julafton i helgen. Herrejösses. I och med att det var dags att uppdatera klorna, så tänkte jag köra på säsongsbundet tema!
Julenaglar, blev det!

Jag gick tillbaka till det stället jag varit på första gången (efter att de utlovat halva priset när de strulat med min bokning förra gången), men blev inte alls nöjd med servicen. Kommer därför inte gå dit mer framöver.

Visst, naglarna blev fina, men inte alls som jag försökt beskriva. Han som gjorde dem kunde ingen svenska alls och därför blev det lite som han trodde att jag menade när jag försökte visa med bilder och handgester. Plus att de verkar rätt buttra och nonchalanta. Och dyra.

Aja. Nu vet jag det! Och tack och lov blev de rätt snygga ändå.


4 kommentarer :

 1. Vad härligt det var att läsa om er inflyttningsfest! Känns som om ni har taggat så länge, både för själva inflytten och sedan för festen, och det låter som om bådadera hittills varit succéer?

  Och, så trist när inte naglar/annat blir bra! Jag har aldrig gjort naglarna men jag har många gånger blivit så besviken med mina frisyrer att jag har vägrat att använda de perukerna utan bara använt den gamla i ett helt år extra! Och det var en sådan misslyckad klippning som fick mig att till slut ta av peruken för gott! Så jag kan relatera till känslan av att lämna ett ställe besviken och frustrerad. Men, som du säger, snygga blev dem!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja! Jag har faktiskt INGENTING att klaga på hittills. Allt liksom klaffar. Kan det vara så när drömmar går i verklighet?

   Usch, det förstår jag blir extra frustrerande när det sedan är "förstört" och inte kan växa tillbaka igen. Fy faan.

   Radera
 2. Snygga blev det trots allt! :) Hur hade du tänkt dig egentligen?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hade typ tänkt mig hela nageln röd, och inte bara tippen x))

   Radera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)