Lösenord

onsdag, december 20, 2017

Inflyttningskalaset

Efter lördagen kom söndagen, och det beryktade inflyttningskalaset! Som jag och Emil har planerat och väntat inför detta, när vi äntligen skulle vara redo att visa gänget hur vi bor.

För att vara lite extra piffig klädde jag mig i rött och mina nya (fortfarande) becksvarta jeans.


Till kalaset hade jag gjort både mat och tilltugg; pesto- och ostsnurror till apéritif och sedan en köttfärspaj med champinjoner och paprika till huvudrätt.


Efter och under maten hade vi frågesport och tävlingar som gick ut på ett pressa pepparkakor i munnen och vissla, sätta knorren på grisen och spotta gélégrodor i en hink. Vinnaren blev slutligen Robin, som vann ett välutvalt paket Tom & Jerry-kex (vem älskar inte Tom & Jerry-kex?!) och ett par glögg-glas.

Vi satt i soffan ett bra tag och snackade skit, åt uppvärmda kanelbullar, noblesse-choklad och pepparkakor och drack te.

Sedan fick vi äntligen eld i baken då jag, Emil och Fredde bestämde oss för att åka till gymmet och springa en mil. När vi väl suttit igång var vi helt döda vid 3 km, så vi pressade oss till en halvmil och sedan bangade vi alla tre. Vi är bannemig inte redo för 1 mil än. Inte på långa vägar.

När vi kom hem var jag och Emil helt döda och somnade på studs. Efter att ha tittat på säsongsavslutningen av Temptation Island, såklart (jag är hemskt dåligt inflytande på Emils tv-vanor. tvingar honom alltid se hjärndöda hemska realityserier med mig, vilket gör att han fastnar och blir mer excentrisk än jag! typ om med Wahlgrens Värld. tror han är mer upprörd än jag att serien är slut, faktiskt).
4 kommentarer :

 1. Haha, mycket bra jobbat med halvmilen ändå - särskilt direkt efter ett inflyttningskalas!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, men jag var ändå grymt besviken!!

   Radera
 2. Vad imponerande ändå att ni först hade fest och sen gick och tränade.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Önskar jag kunde dela det, men jag blir mest sur för att jag inte klarade en mil :P

   Radera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)