Lösenord

torsdag, oktober 12, 2017

Simtävling med stolthetsrus

Ni kanske kommer ihåg då jag var i Stockholm förra helgen? En stor anledning till det var att bara veckorna innan hade Linda, mamma till Nova och Benjamin, skrivit till mig. Jag lärde känna deras familj eftersom jag nämligen haft Nova (9 år) och Benjamin (4 år) i både babysim, simlekis och simskola, och Nova var en av mina absolut första simelever på den tiden. I söndags var det dags för Novas första simtävling!

Så när mamma Linda skrev på facebook och sade att "Nova hade blivit sååååå glad om du kom och tittade!" så fanns det inga tvivel. Jag åkte så att jag var vid simhallen i Handen vid 08:30 på söndagmorgonen.


Där fann jag snabbt Linda med hennes familj och kramade om dem. Vi har ju inte setts på flera år! Dessutom sprang jag på flera familjer som jag också haft under samma tid som Nova - helt oväntat! - och fick återuppleva alla känslorus som jag hade som simskolelärare som 17-åring. Nova tävlade sin första tävling, och simmade 25 meter frisim på 29,35! OCH hon fick medalj (det fick visserligen alla, men ändå!).

Efteråt insisterade Linda att bjuda på lunch, och att vi alla skulle upp i centrum. Jag sade inte nej! Vi åt pannkakor, meze och focaccia i en härlig blandning uppe i Haninge Centrum. Sedan var vi givetvis tvungna att ta bilder! Först jag med simmaren Nova, och sedan hennes lillebror Benji (som förresten har en betydande roll i nya Solsidan-filmen som har premiär i december, kan ni förstå?!).


Och sedan Mattiaz, en till simelev och slutligen hela bunten med Mattiaz syster Mickela också. 


Alltså åh! Jag fick verkligen stolthetsrus av att se dem - barnen som bara varit några månader när jag först träffade dem till nu; fullvuxna, fantastiska barn! Jag kan knappt förstå det. Och lyckan att jag har fått ta del av - och BIDRA TILL - deras utveckling?!


Aaaah, jagharinteensord. Gud, vad jag vill bli mamma. 

10 kommentarer :

  1. Tänk vad många barn du har förgyllt livet för bara genom att lära dem vattenvana!

    Och jag dog lite av sista meningen. Barn ÄR meningen med livet. Det är först när man får barn som man älskar nån på riktigt, bara att man aldrig vetat om det innan, hur mycket man faktiskt kan älska nån. Också skrämmande!

    SvaraRadera
    Svar
    1. "Bara" och "bara".. Vissa har jag lärt att simma också, ska du tro! ;)

      Aww.. ja, det tror jag verkligen. Att vara mamma känns som den största gåvan i världen. <3

      Radera
  2. Gud vad mysigt! Barn är verkligen det finaste som finns i denna värld! Blir så himla glad och sprudlande av att läsa din blogg! ❤ kram på dig fina Emelie! ❤

    SvaraRadera
  3. Wow! Du har verkligen varit med från starten av hennes simkarriär.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja... Det är helt vansinnigt att det kan bli så. Att lilla jag kan ha så stor effekt.

      Radera
  4. Ahmen hur fint!
    PS på tal om ovan inlägg så ska himmelsby vara 👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼

    SvaraRadera
  5. Myyyys! Men du, jag kände igen de där syskonen från Therese Lindgrens "småttingar smakar"
    https://www.youtube.com/watch?v=pHQLm9UniIo Kolla in dem!

    SvaraRadera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)