Lösenord

onsdag, oktober 04, 2017

Bakispizza och en ny kontinentalsäng

På söndagen, dagen efter den berusningsfylla hemmafesten, så vaknade jag av upprepade pling från både min och Emils mobiltelefoner. Det var Elin och Robin som skrev i gruppchatten, och predikade för bakispizza.

Sagt och gjort, plingen väckte liv i mig och när jag gick upp vaknade Emil. Vi beslutade att äta pizza så fort pizzerian öppnade; vi skulle mötas hemma hos Fredde och jag och Emil fick uppdraget att hämta pizzorna. Vi väntade till klockan 12 och så hängde vi på låset till pizzerian. Jag väntade i bilen i min (illegalt) parkerade bil medan Emil gick in för att hämta vår beställning.


(Tål även berättas att han blev uppmärksammad av tjejen bakom kassan...)

Kvickt som attan rullade vi vidare hem till Fredde, och dukade upp måltiden på bordet vi bara timmarna innan spelat beer pong på. Jag tog en gyrostallrik, Emil en gyrospizza, Fredde en oxfilé-pizza, Robin en calzone och Elin kycklingspett.


När vi ätit och såsat ett tag så bestämde vi oss för att åka vidare, storhandla på City Gross och kika på sängar på Mio. Utanför var det riktigt höst, fastställde jag från bakom ratten.


Men, så det kan gå! Så fort vi går in på Mio kommer vi ut tusenlapparna fattigare. Förra gången var det soffan, och denna gång råkade vi köpa på oss en ny säng.


En himla fin säng, däremot! Denna, fast med högre ben och i ek.

Vi tog oss hem, jag helt nipprig av köpelycka (och flyttförväntan!). Jag fick Emil att titta på några avsnitt av första säsongen av Wahlgrens Värld med mig, och sedan slog klockan 17. Och då är det söndagsträning!


Jag var däremot inte alls i form för ett träningspass. Nä, fy satan. Jag var fortfarande spymätt efter gyrosen, uppsvullen, hade lite ont i ena foten och rapade ständigt tzatziki. Överlevde dock, och det är väl det jag får uppskatta. Plus att jag fick upp pulsen ett tag.


20 kommentarer :

  1. Hehe, om jag i förra inlägget fick lust till att hoppa in i naturen, får jag nu lust till att hoppa ner i er nya säng och lägga beslag om den ;) Att äga en kontinentalsäng är ett av mina mål när jag väl flyttar till större. Tänk som ni kommer sova gott tack vare den!

    SvaraRadera
  2. Vad mysigt med en ny säng! Och vad omysigt med träning. Jag gillar inte att träna- det känns som alla på gymmet är typ träning-freaks och samtidigt som jag vet att träning är nyttig tänker jag alltid på att det finns säkert något som är samtidigt roligt och nyttigt att göra som jag skulle kunna istället för att gå på gymmet. Hur får man motivation att börja träna? Ska mn bara bita ihop och träna och göra det till en tråkig vana? Har du nåra tips?
    Och förresten om 1,5 timme ska jag gå på min första föreläsning i hösttermin. Är extremt opeppad :( hoppas jag överlever

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag håller med dig. har också jättesvårt för träning... Så jag har faktiskt inga tips, förutom att.. tvinga dig. Sjukt jobbigt tips, jag vet... Men det är det jag gör :O :/

      HÅLLER TUMMARNA! <3

      Radera
    2. Äsch... jag trodde att du hade nån fantastisk tips. :(
      Tack! Jag överlevde och den föreläsningen blev faktiskt ganska kul. Jag har dock lite svårt att komma igång med pluggandet och min första vecka blev lite hektisk (men kul samtidigt) så jag hoppas imorgon blir lite lugnare

      Radera
  3. Gud vad kul att kunna shoppa så mycket till ert nya bo! Jag har dock en fråga, eftersom jag snart ska flytta själv.. får panik av hur mycket allt kostar! Hur löser ni det med säng, soffa osv?

    SvaraRadera
    Svar
    1. ... Vi köper nytt, biter i det sura äpplet och får stå ut med att bli så jääävla mycket fattigare :((((

      Radera
  4. En bra säng är livet!! Försäljaren sa till oss att har man en bra säng kan man sova kortare tid och ändå vara utvilad. Helt riktigt! Livets liv med en bra säng alltså. Värd varenda krona, eller ja tusenlapp..

    SvaraRadera
  5. Bakispizza utan baksmälla, vad härligt! (För dig alltså, jag förstår att vissa andra i sällskapet kan ha haft en del huvudvärk...)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hahaha, japp! Jag njöt för fulla muggar! Har du någon bakismat som du erinrar dig gilla?

      Radera
  6. Tycker att det är så mysigt hur ni verkar finna så mycket glädje i de små sakerna tillsammans, och verkligen hitta glädje i mycket av de samma sakerna :)

    SvaraRadera
  7. En fråga; vad gjorde du på din fritid under din barndom? Har du hållit på med någon sport?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Inte alls :P Red lite, simmade då och då.. Men ingenting bestående. Var en rätt trist och oaktiv unge, faktiskt. Kan förklara att jag var överviktig.

      Radera
  8. Åh, är det möjligtvis modellen "New York"? Vi köpte den kontinentalsängen till vår nya lägenhet och det är sååå nice, särskilt att sova så högt upp! :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nej, men den är toklik! Vi tittade på New York också, men valde slutligen grannen Pisa!

      Radera
    2. Ps. Håller med att om att det är högt upp som är så sjukt härligt! Köpte till och med HÖGRE ben för att få den ännu högre upp, haha..!

      Radera
  9. Usch så himla jobbigt att motionera när en är sådär mätt, går ju knappt! Imponerande att du tog dig igenom passet.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, jag är faktiskt imponerad av mig själv med :O Fick upp lite i halsen stundvis, men jag är mer envis än jag är äckelmagad tydligen.

      Radera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)