Lösenord

söndag, augusti 27, 2017

Flytt till Nypan; Ros-överraskning och plankstek

Så blev det den 25 augusti, och dagen för min hemflytt till Nyköping. Tack och lov började dagen tidigt - jag var tvungen att stiga upp redan vid 5, och hann således inte ha flyttångest särskilt länge på morgonen. Sedan fortskred dagen med min livs första über, en busstur, betald övervikt vid mitt incheckade bagage och slutligen flygresan. Hela tiden pågick budgivningen - jag har suttit som på nålar sedan den 23 augusti när allt drog igång. (Kommer skriva ett separat inlägg om hur budgivningen gick till mer detaljerat i veckan!).  

På flygplatsen kom Emils farmor så snällt och hämtade upp mig (och min helvetespackning...) och sedan skjutsade hon hem mig till Emil. När jag kom in genom dörren väntade mig detta.... 


Nämen.........
Rosor, ett kärleksbrev, rosenblad och en påse godis :'))))


Och dessutom min allra favoritgodisar! "Hej hjärtat, jag gissade att du var lite sugen efter flygresan" stod det på lappen i godispåsen. (hell to the yeah!).


Och helt plötsligt älskade jag honom än mer. Tänka sig, vilken man jag haffat!

Och på tal om att haffa: Jag behövde göra mig lite haffvänlig, sedan en 7 timmars lång reserutt i bara pyjamas. Jag kastade mig in i duschen och gjorde mig redo att haffas.


Sedan tog jag den lilla mini coopern (som numera är vår!) och susade iväg till Emils arbetsplats.
Att se honom igen... Att kyssa honom igen... Efter en hel månad. *pirr i magen*

Klockan var nu 14, och han skulle sluta 16. På jobbet umgicks jag med honom och hans chef medan de arbetade, och samtidigt pratade vi om budgivningen och bostaden - vilket är i princip det enda vi pratat om de senaste dagarna. Hur mycket vi vill ha den, om hur det andra paret vi budar mot kanske tänker, vårt eget budtak....
Allt vi egentligen kom fram till var att vi båda verkligen, verkligen vill ha just den här lägenheten.

Vid 16 klockade Emil ut. Då ledde det andra paret budgivningen, och vi gick ut för att snacka strategi, fira och äta finmiddag. 
Och SOM vi längtat. 


... Längtat efter plankstek!


Så ohyggligt gott! Jag har saknat plankstek - det är verkligen en sådan där redig rätt som jag verkligen kan få rejält sug efter. När vi ätit upp var klockan 18, och medan vi satt och kramades och smälte maten så bjöd vi över i budgivningen, och detta med ett chockbud på 70k över deras tidigare bud. Och nu höll tummarna så hårt att de bleknade.

Sedan åkte vi snabbt hem, satte på en serie och tog fram finalen....


Vår bådas last. Glass


Och snacka om att jag suktat efter Cookie Dough på sista tiden! Jag satt och stönade till varje sked, pussade på Emil och lekte på snapchat med olika bitmojis. När vi sedan gick och lade oss hade vi fortfarande högsta budet på (det som vi redan bestämt skulle bli) *vårt hem*.


8 kommentarer :

  1. Läser först detta inlägg och mår typ lite illa av nervositet pga budgivning (hatar budgivning). Och sen läser jag inlägget under och bara YEEY! HURRA DE FICK DEN!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag börjar förstå dig och mer och mer.. Första dagen tyckte jag bara det var roligt (eftersom det kändes enkelt och vi ledde), men i torsdagen... HUGA, vad det var hemskt!.. Men även lyckan när vi väl fick den?!? Herrejösses, Fredrika!

      Radera
  2. åhhh så pepp på att du är i Nyköping nu pga så många roliga inlägg att se fram emot; lägenhetsfix, nya jobbet, häng med emil etc etc

    GRATTIS TILL LÄGENHETEN!!!!!!!!!!!!!!!!!! <3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, ååååh! Älskar att du är så engagerad i att läsa, trots att jag inte är i Paris mer <33 OCH TACK!!!!!!

      Radera
  3. Så himla mysigt välkomnande till Nypan ändå! Jag har två frågor: 1) vad kommer hända med din lägenhet i Stockholm? och 2) känner du att du kommer att "boa in dig" i Emils gamla lägenhet innan flytten till din nya, eller kommer du vänta med det tills ni flyttar till den nya? Kommer du typ plocka in alla dina tillhörigheter i garderober/hyllor och så vidre, eller kommer du låta det vänta tills senare? Är somsagt jättepepp på att få höra mer om flytten sedan iaf!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Javisst var det? :D Så nöjd!

      1) Jag hyr ut den i andra hand!
      2) Jag kommer bo i mina resväskor i 2,5 månad nu innan vi flyttar - både för att det blir lättare (jag har ändå inte så mycket kläder) att flytta och att jag slipper "investera" så mycket i garderobsutrymme. Väntar hellre på det goda än försöker halvdant och måste släppa det sen....

      OCH JAG SER SÅ FRAM EMOT FLYTTEN NUUU! Bara 77 dagar kvar!

      Radera
  4. Grattis till lägenheten!! Skriver grattis i det här inlägget för jag vill också skriva att du ser supersöt ut i outfiten här! :) <3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, ååååh, men sötnos då!! :'))))

      Radera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)