Lösenord

fredag, juni 23, 2017

Snaps och #relationshipgoals

Det är lustigt - trots att det är så kort tid kvar så tär det verkligen på humöret och känslorna och vara ifrån varandra. Vi har snart varit ifrån varandra i en månad, och det märks på när vi samtalar. Jag har mycket lättare till gråt, svårare att hålla ihop. Och han har lätt att ta åt sig och känna sig otillräcklig. Men en sak vi är riktigt bra på - det är att uppmärksamma varandra med kärleksfulla snaps. Jag tänkte erbjuda ännu ett litet axplock.
Särskilt roligt har det ju blivit att leka med vår bitmojis.... ... och ibland när en har tråkigt kan de bli riktiga källor till underhållning. Se exempelvis dessa kreationer, när jag fått bitmojisarna att leka runt i min lilla studio.
Så två av mina favoritsnaps - den första när jag bara svärmat över min bakgrundsbild på laptopen, och den sista en snap jag tog under ett Skype-samtal och driver med att Emils har en ohälsosamt njutningsfull relation till att borsta tänderna.


Vilket han - i relation till en normal person - gör betydligt oftare. Aldrig träffat en person som bara blankt upp och ned kan utbrista "åh, vad jag har lust att borsta tänderna!".  För vem fasiken gillar det?! Jag har tillbringat hela min uppväxt med att försöka undvika att borsta tänderna.... (Who's with me??) Mitt lilla kioskmongo. Tur att du kommer hit i övermorgon så jag kan reta dig IRL.

Dessutom har jag och Emil samma förkärlek för att sitta och tagga varandra i bilder på instagram. Det är alltsomoftast bilder på nutella/desserter, men också mycket pizza, Paris och kärlekscitat. Här nedan hade jag taggat Emil i denna bild.


Och i kommentatorsfältet började vi genast diskutera hur vi ska baka när vi flyttar ihop - speciellt surdegsbröd. Så plötsligt, från ingenstans, får vi en taggning från en okänd instagrammare i samma kommentatorsfält.Tänk, va?! Att bli utpekad som #relationshipgoals - det är bannemig #relationshipgoals.


Ps. Glad midsommar på er som är i Sverige och firar! Själv ska jag på stand-up ikväll!

10 kommentarer :

 1. Vad roliga ni är med era snaps! Kan nog inte ens föreställa mig hur det är och känns att vara ifrån den person som en älskar under en så pass lång tid. Att skypa eller liknande måste kännas som "so close but so far away" och vara frustrerande att inte kunna känna den fysiska kontakten. Men jag beundrar ändå ert sätt att hantera distansen. Och skönt att ni snart får träffa varandra igen. Nu får ni tillbringa en längre tid tillsammans va? Och tandborstningen, jag dör! xD Så himla skönt stil men jag måste nog ändå hålla med dig. Förstår inte hur tandborstningen kan kännas som en bergsbestigning sådär på kvällskvisten! :O

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det gör verkligen det. Precis så känns det..!
   Nu när han kommer på söndag så kommer vi vara tillsammans i TRE HELA VECKOR. Dygnet runt. Åh, älskar älskar älskar!

   Hahaha... Då är du på Team Emelie i det där. Har verkligen alltid tyckt tandborstning är så trååååkigt, och speciellt jobbigt när en är trött och bara vill SOVA.. Händer även i dagens läge att jag fuskar, hahaha!

   Radera
 2. Och glad midsommar och ha en fantastisk kväll! :D<3

  SvaraRadera
  Svar
  1. OCH DETSAMMA! Kram på dig! <3

   Radera
 3. Vilka ambitiösa underbar snaps!

  SvaraRadera
 4. Haha, på rubriken (och för att det var midsommar) lät det som om du hade tagit din alkoholkarriär ett steg längre och testat snaps! (Gör inte det, snaps är det absolut äckligaste man kan dricka.) Men du, vilken otroligt gullig kommentar ni fick där på instagram, man blir varm i hela hjärtat ju! <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahhaha, snaps kan jag faktiskt inte tänka mig att dricka. Tycker både namnet och lukten känns apa. Men visst var rubriken finurlig? ;) Och det värmer verkligen i hjärtat när en främling säger att man är söt med sin pojkvän. Då känns det liksom som att denne *verkligen* menar det.

   Radera
 5. Glad midsommar i efterskott, Emelie! Njuuut av tiden tillsammans med Emil nu!

  SvaraRadera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)