Lösenord

torsdag, juni 22, 2017

Pizza med snack om idioter och svett

Hallådär! Loïc, nu var det en vecka sedan vi sågs igen, och det är på tiden! Den här gången blir det vår sista dejt innan Emil kommer, och han själv får tagga med på en kompisdejt med mig och Lolo. (Och det kommer nog bli intressant, eftersom Loïc inte kan engelska och Emil inte franska...)...

Hursomhaver. Jag och Loïc gick till en välbekant pizzeria lagom till att jag slutat klockan 20, och beställde pizza i en olidliga hettan. Här är han, min fine vän!


Varsin pizza, jo, jag tackar, jag! Margherita och Fyra ostar. 


Och här har vi lilla mig! Blev omåttligt nöjd över hur *snygg* jag blev på den här bilden. Får man säga så? Äsch, nu gör jag det. Jag tycker fan jag är ett bombnedslag på denna bild, kolla liksom det vågiga slarviga-men-ändå-chic:a håret i sidbena med perfekt lagom båge, åtsittande svart tubklänning och den där söta uppsynen? Nä, 9 av 10 toasters på mig!


Och en närbild på det som (förutom Loïc då) hade mitt största fokus denna kväll.


Pizza med extra basilika - ja tack!

Jag och Lolo satt och pratade om idioterna som cirkulerar på PAUL, om Emil och hur vi ska träffas alla tre, om den outhärdliga hettan som sträcker sig mellan 31-36 grader under dagarna, hur min nya fläkt är mitt livs bästa vän och varför man klickar med vissa personer och inte andra.

Sedan var det för varmt så jag gick hem och lade mig raklång uppepå täcket med fullt brum på fläkten till dess att jag somnade.

12 kommentarer :

 1. Vad kom ni fram till angående varför man klickar med vissa och inte med andra? Kan man öka klickbarheten? Jag får så dåligt samvete ibland att jag inte kan gilla alla människor.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alltså, det kan jag tänka mig är väldigt individuellt, men de faktorer som jag vill stå bakom är.. Attraktion (emotionell eller intellektuell), samma nivå i intelligens/mognad, liknande erfarenheter och gemensamma intressen plus en ömsesidig nyfikenhet för den andre... Typ.. Och huruvida man kan öka klickbarheten? Nä, det tror jag inte. Ibland kan det ju dessutom bara bero på dagsordning - hur mycket man är sugen på att socialisera just då.. ;) Vad tänker du, Fredrika?

   Radera
  2. Ja, det låter klokt det du skriver. Och jag tror precis som du att det kan vara väldigt individuellt. Jag har nog lättare att komma på vad som gör att jag inte klickar med en person än tvärtom. Jag vet till exempel att jag inte klickar med personer som har en "hård"/cool attityd, som verkar tycka att de är lite förmer än andra. Och jag vet att jag inte klickar med personer som är ombytliga, dvs som är trevliga i en stund för att sedan bli korta i tonen, för det gör mig osäker. Men mer än så? Jag vet inte? Mestadels känns det mest som att jag klickar med vissa men inte med andra och jag kan inte alls komma på anledningen till att det skiljer sig åt.

   Radera
  3. Otroligt intressant ämne, men det berör ju också det här *mystiska* som alla pratar om, men som inget kan sätta fingret på.. PERSONKEMI. Hur går det till? Vad består det av? Men egentligen är det nog bara en stämning där personernas personlighet spelar in till liten del, men att största orsaken till bra personkemi antagligen är bra dagsordning och stämning i miljön, typ??

   Radera
 2. Ojoj, PANGBRUD! 😍🔥

  SvaraRadera
 3. You are so fab! 😍 Känner sådan ambivalens kring den värmen du får uppleva. 15 grader vs olidlig hetta.. men skönt med en fläkt iallafall! 🙂👍🏻

  SvaraRadera
  Svar
  1. Thaaank you, darling!
   Hahaha, ja, jag hade nog inte bytt ut det, men samtidigt är det svårt att tycka om det också.. :OOO 25 är alldeles lagom, precis som det är idag!

   Radera
 4. Håller med! JÄTTESNYGG! 😀 /JohannaW

  SvaraRadera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)