Lösenord

torsdag, juni 08, 2017

Dagens helg-bakelsedisk

Wow, vilken respons på videobloggen! Ni är fantastiska, jag blir så glad! Redan sugen på att langa upp en till, och om jag inte misstar mig verkar Emil rätt pepp på att göra en ny också... Vi har redan börjat spåna på ett ämne - att vi ska tala om Emils upplevelse om Paris och vad vi båda tycker är bra/dåligt med Paris... Vad tror ni?

Nu jädrar, håll i hatten, här kommer en bakelsedisk under helgen! När det är helg slår vi minsann på stort på mitt boulangerie, och pâtisserierna dubblas i både färgskala och antal. Fast först började vi titta på bakverken.


Och nu ni! Skåda, förundras, beundra!


Trodde ni att det var slut nu? Icke-sade-Nicke! Bakelsedisken är dubbelt så lång på helgen.


.. Och vem har vi här, om inte... BARBARA! Såklart. 


Redo att servera alla kunder som behöver få sitt bakelse- eller brödsug mättat!

Mer då? Jag har bara 17 dagar kvar innan min sista dag på boulangeriet. Usch. Vill inte ens tänka på det. Eller så vill jag det, för min sista dag är också samma dag som Emil kommer hit, och vi ska påbörja vår tre veckors långa Paris-semester.

Och jösses, vad jag har saknat honom på sista tiden. Sådär att det riktigt gör ont. Och jag typ... försöker lindra saknaden med varma baguetter direkt från ugnen och otaliga intentionslösa samtal i Skype. Det funkar sådär. 

2 kommentarer :

 1. Ni får fika en massa på ditt boulangerie istället när Emil kommer :-)
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det får jag VERKLIGEN göra!!! <3

   Radera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)