Lösenord

fredag, april 21, 2017

På återseende!

Hejdå på ett tag, mina fina vänner, nu åker jag till Sverige över helgen!Nu åker jag iväg för att tillbringa en helg med mitt hjärta, fira fem-månadersdag, äta mig proppmätt på pizza, baka kärleksbullar, hälsa på min farmor och farfar samt ha mitt livs första arbetsintervju för ett psykologjobb (!).

8 kommentarer :

 1. Åh Emelie! Hoppas du får en fantastisk helg och lycka till på intervjun!!!! Övertygad om att du kommer klara av det galant : )

  SvaraRadera
 2. Åh vad du låter cool och världsvan, du flyger liksom hem från Paris för arbetsintervju för psykologjobb helt casual sådär :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, ja, visst är det lite coolt ändå? ;) ;)

   Radera
 3. Hoppas intervjun kändes bra!
  När jag läser Beauvais blir jag nostalgisk ;-) Vi landade där första gången i slutet på 1970-talet, då var det en usel minimal tafflig ankomstbyggnad. "Välkomna till Frankrike" sade de i högtalarna och vi blev helt förstummade. Hade ingen aning om att vi var typ 8 mil från Paris.... Men det funkade ju det med sedermera och var jättepraktiskt när vi bodde i Norrköping)
  Hoppas du/ni får en härlig week-end!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lite taffligt och litet numera, dessutom ;) Mycket nöjd över kommunikationen mellan Skavsta och Paris, faktiskt, den långa bussresan till trots!

   Radera
 4. Jag hoppas hoppas att allt gick bra på intervjun! Och att du hade en fantastisk helg! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack U, det hade jag verkligen! <333

   Radera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)