Även i pâtisserie-disken är det lite mer fullsmockat, med nästan alla våra specialiteter. I mitten skådar ni, precis framför opéra, en forêt noir. Det är en mörk chokladmousse-bakelse med körsbär. I don't like, men den är nog bland det vackraste att titta på.
På övre delen skådar ni äppel-bakelser, pärontårta, äppeltårta, kokos-flan och vanligt flan. Inga av mina favoriter direkt - jag är ju mer en viennoiserie-tjej, om jag får välja.
Alltså på riktigt måste ni ju bli trötta på dessa bilder nu. Jag får ju nästan dåligt samvete.
Jag komer på riktigt aldrig tröttna på dagens bakelsedisk :)
SvaraRaderaHaha, åh, söte! Då vet jag, tack för att du säger det! :)
RaderaVad många olika sorters bakelser! Är det exakt samma utbud varje dag eller varierar det? Bakas allt på plats? (Jag gillar dagens bakelsedisk!)
SvaraRaderaVi brukar variera lite beroende på dag (exempelvis helgen har vi mer bakelser och tårtor och mindre mat, och på vardagarna är det mer lunchgrejer. Och så vissa säsonger har vi vissa bakelser, och andra säsonger inte.). Allt bakas på plats varje morgon, och våra pâtisseur:er är fantastiskt duktiga!
RaderaFör att se den exakta skillnaden, så kan du ju jämföra de olika bakelsediskarna så ser du exakt vilka bakelser som skiftar? (Har en kategori under "Listor och Recensioner" som heter Dagens Bakelsedisk, där kan man jämföra jättebra!!!) :D