Lösenord

söndag, mars 19, 2017

Caramel pancakes och milkshakes - till middag

Nu vill ni väl höra om min middagsdejt med Loïc, inte sant? Vi hade nämligen pratat länge - och när jag säger länge, då menar jag flera veckor! - att gå och dricka milkshakes på HD Diner. Loïc älskar nämligen milkshakesen därifrån, vilket jag kan förstå. De har fler än 20 olika smaker som man kan kombinera och välja.
Jag började fota och Loïc fotade mig när jag fotade.Smakerna för milkshakesen är *andas in* vanilj, choklad, banan, jordnötssmör, karamell, Kinder Bueno, jordgubb, kaffe, mint, Oreo, nutella, kokos, pepparkaka, röda frukter, mango, bubblegum, passionsfrukt, lime, guave, M&M's, kanel, avokado, Reese's, honung eller sockervadd. *andas ut*


Jag tog en kombination av karamell/Kinder Bueno och Loïc tog en med sockervadd - hans favoritsmak. Jag tycker sockervadd eller bubblegum som smaker på milkshakes och glassar låter helt förfärligt. Men han är ju en sucker för artificiella smaker, så...


Haket är inrett som ett 50-tals amerikanskt diner, och det ser det verkligen ut som. Musiken stämmer, inredningen är klockren, men.. Tyvärr är burgarna lite sisådär. Det kommer jag ihåg från en annan gång jag varit här. Därför beslutade jag mig för att vara lite obstinat och inte välja burgare till middag (även fast de har typ trettio olika sorter), utan valde en maffig dessert istället.


Valet var självklart. Två stora amerikanska pannkakor med karamellglass, karamellsås och vispgrädde. ALLTSÅ. De var himmelriket. Jösses, så goda de var. Älskar att vara vuxen och att kunna äta dessert till middag med gott samvete.

Milkshaken var olyckligtvis en liten besvikelse, men det var mitt eget fel. Jag tror jag valde två smaker som var lite för starka, och de blev lite för mycket av samma sak. Men jag erinrar mig att förra gången; när jag tog vanilj, så älskade jag den!

Tack och lov var pannkakorna goda nog för att gottgöra för att milkshaken bara var godkänd, och trots det åt jag upp allt och gick därifrån med världens matkoma. Livet!

4 kommentarer :

 1. Oj vad många milkshakesmaker! Håller med om att sockervadd och bubbelgum inte låter så gott men blir väldigt nyfiken på honung. Hade dock antagligen fegat ur om jag själv gick dit och valt vanilj. Vanilj KAN liksom inte bli fel.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Varför inte kombinera en säkerhetssmak (vanilj) med en risktagare (honung)... Vanilj/honung låter som en riktig vinnare!

   Radera
 2. Haha, vilket bra förslag för en velig och lite feg person! Vanilj/honung får det bli om jag någon gång har vägarna förbi HD Diner.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, which will be... never! Men det är ju alltid bra att ha en plan "i fall att".. ;)

   Radera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)