Lösenord

onsdag, februari 08, 2017

Måndagsrunda och fler kärlekssnaps

Så kom jag hem den där eftermiddagen efter första dagen, peppig och glad, och det första jag gjorde var att skriva till Emil (med många versaler) om hur bra min första dag varit. När jag pratat med honom en dryg timme så ville jag få ut mer av Paris, och bestämde mig för att ta en kortare runda. 
Jag hade egentligen bara tänkt ta en sväng runt parken, säg, en halvtimme, men ju mer jag gick desto mer ville jag gå. Det är lite så det är med Paris... Kommer ihåg första veckan jag bodde här 2014 - jag skulle ut en kvart och kom hem fem timmar senare.Jag gick förbi Sorbonne... 


-- och en annan byggnad som såg ut som Sorbonne men inte var Sorbonne (en kluring till er! Vem kan namnge byggnaden?! Vinnaren får oändlig ära!).


Plus andra fina hus i närheten.


Så kom vi fram till slutet på Luxembourg-trädgården och den vintertysta fontänen. Ser fram emot när den blir aktiv igen.


Därefter var jag hemma - blev en runda på cirka 1,5 timme, och när jag kom hem var jag både hungrig och trött i benen.När jag kom hem slog jag direkt upp datorn och mötte min favoritperson på Skype. Förutom att prata på Skype på snapade vi även en hel del... Även samtidigt som vi satt på Skype. Nedan ser ni ett yxplock, och så en liten tjuvtitt på bakelsen jag snart kommer recensera.... (Emil fick en live-recension i kameran).Han är hur gullig som helst mot mig. *svärmar*Och så slutade den måndagen. Dagen efter var det tisdag, och jag skulle fira min 25:e födelsedag... Och det kommer imorgon, det inlägget, ska ni se!

(Jag vet att det blir tätt med inlägg just nu men jag har så sjukt mycket att dela med mig av!)


2 kommentarer :

 1. Alltså åh!
  Det spelar ingen roll om inläggen är täta. Du verkar ha det så himla fint ju. Vill också till Paris! och äta den där bakelsen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ihihi, åh!! Du ska få se mer av den där bakelsen snart <3 ;)

   Radera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)